Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Binx Authorized Training Partner van AWS

Binx, onderdeel van Xebia Group, heeft vandaag bekendgemaakt dat het in Nederland de status van Authorized Training Partner heeft gekregen in het Partner Network (APN) van Amazon Web Services (AWS). De toekenning van deze status betekent dat Binx voldoet aan de strenge eisen die AWS stelt aan trainingpartners. Het officiële AWS-curriculum is een aanvulling op het uitgebreide trainingsportfolio van Xebia Group, dat al leertrajecten bevat op het gebied van data science en engineering, agile leiderschap, IT security, productmanagement en DevOps.

Advanced AWS Partner Xebia heeft een uitgebreide staat als IT-dienstverlener en aanbieder van IT-trainingen. Met de benoeming als AWS Training Partner zet Xebia een volgende stap in de samenwerking met AWS. Met het toevoegen van de officiële training partner status combineert Binx de ruime ervaring met de implementatie van AWS-gebaseerde oplossingen bij organisaties als WeTransfer, Royal FloraHolland, Quby, NN en Portbase, met de ervaring van het leveren van training aan duizenden professionals.

“Het is onze ambitie om elke organisatie cloud-native te maken. Het gebrek aan vakmensen is momenteel nog de grootste beperkende factor voor onze klanten. Ons streven is om dit op te lossen door eersteklas adviesdiensten te combineren met de verzorging van uitstekende AWS-cursussen”, zegt Bart Verlaat, algemeen directeur bij Binx.io, de cloudspecialist binnen de Xebia Group.

Doordat organisaties cloudtechnologie blijven toepassen om hun IT-infrastructuur-en-applicaties in sneltreinvaart te transformeren, is er een grote vraag naar cloudexperts. Organisaties kunnen nu profiteren van Binx-trainers die lid zijn van het AWS Authorized Instructor Program. Vanaf januari 2020 levert Binx via de Xebia Academy AWS-cursussen om klanten te leren om efficiënt en veilig gebruik te maken van de cloud.

Meer informatie over het trainingsaanbod: https://xebia.com/academy/en/amazon-web-services

Over Xebia

De Xebia Group bestaat uit zeven gespecialiseerde, onderling verbonden bedrijven: Xebia, Xebia Academy, XebiaLabs, StackState, GoDataDriven, Xpirit en Binx.io. De groep heeft vestigingen in Amsterdam, Hilversum, Parijs, Delhi, Bangalore, Atlanta, Boston en Dubai en heeft wereldwijd meer dan 1000 mensen in dienst.

De diensten en productoplossingen van Xebia zijn gebaseerd op een digitale strategie; agile transformaties; DevOps en Continuous Delivery; big data en data science; cloudinfrastructuur; agile softwareontwikkeling; automatisering van kwaliteit en tests; en IT security. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-06T10:00:56.000Z Binx.io
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.