Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie

Hosting Provider Tilaa lanceert tilaa.com voor meer transparantie in VPS Hosting

Woerden, 17 februari 2020 

De Nederlandse Cloud Hosting Provider Tilaa lanceert vandaag haar vernieuwde website. Met tilaa.com maakt de IaaS-leverancier de wereld van VPS Hosting nog transparanter. De nieuwe website tilaa.com is speciaal gelanceerd om de wereld van VPS Hosting zo transparant mogelijk te maken. Tilaa biedt zeer stabiele VPS hosting met 99,99% core network uptime. Met de nieuwe website wil Tilaa duidelijk communiceren over functionaliteiten, technische ontwikkelingen en de prijzen van VPS Hosting. Met de vernieuwde VPS Configurator kan elke CTO of IT-manager zelf zijn Virtual Private Server samenstellen waarbij direct inzichtelijk is welke investering erbij hoort.

Eerste klasse VPS Hosting 

“Tilaa heeft een unieke propositie omdat we Cloud Hosting aanbieden vanuit Europese datacenters, een zeer stabiel core netwerk hebben met een gegarandeerde uptime en alle relevante certificeringen hebben”, zegt managing director Gerben van de Ven. “Onze vernieuwde website onderstreept de rol die wij spelen: we leveren eerste klasse VPS Hosting met maximale uptime, betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. Met onze Infrastructure as a Service leveren wij het solide fundament voor vele IT-, SaaS- en web-bedrijven.” 

Over Tilaa 

Tilaa is een Nederlandse Cloud Hosting Provider gespecialiseerd in het leveren van Virtual Private Servers (VPS) op basis van Infrastructure as a Service (IaaS). Tilaa is opgericht in 2008 en maakt VPS Hosting flexibel en betrouwbaar door een transparant kostenmodel en maandelijks opzegbare diensten te combineren met een hoge bedrijfszekerheid en beveiligingsgraad. Tilaa is ISO 27001-, ISO 9001-, PCI-DSS-, NEN 7510- en ISAE 3402 Type I-gecertificeerd en levert diensten vanuit redundant datacenters in Haarlem en Amsterdam. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-17T16:29:48.000Z Tilaa
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.