Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe onafhankelijke Microsoft licentieadviseur

Floris Klaver & Erik Hollander voorzien een unieke kans in de markt door een volledig onafhankelijke adviespartij op gebied van Microsoft licentie- en contractvraagstukken op te richten.

Twee hoog getrainde en voormalig Microsoft onderhandelaars alsmede licentie-experts, Floris Klaver & Erik Hollander, hebben een onderneming genaamd LicenseQ opgericht. LicenseQ zal klanten wereldwijd bedienen om controle te krijgen over alle IT Assets en ondersteunen met alle licentie- en contractgerelateerde zaken in de IT lifecycle.

Oprichter Floris Klaver: De meeste klanten overzien veelal niet de uitdaging waartoe ze gedwongen worden door software vendoren. Contractering & licentie regels worden steeds complexer en onderhandelen wordt elke dag moeilijker. Wij willen onze klanten ondersteunen in de uitdagingen waar ze mee te maken hebben. Wij beschikken over unieke kennis en wij zijn 100% onafhankelijk, in tegenstelling tot veel andere partijen die zich in deze markt vestigen. Elke opdracht is maatwerk en verdient een oplossing die past bij de specifieke klant, wij zullen dus nooit een standaard dienstverlening willen uitrollen, dit past gewoonweg niet bij iedereen. Dit maakt LicenseQ uniek in de markt. LicenseQ focust zich op Microsoft maar kan door haar netwerk ook adviseren in SAP, AWS, Salesforce, Oracle & IBM uitdagingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-23T11:03:00.000Z LicenseQ


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.