Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De computer-musthaves van 2020

Het is belangrijk om de nieuwste technologische trends te volgen en hierin mee te gaan. Iedereen wil op het juiste moment de trends toepassen, zo ook bij de nieuwste computer-musthaves van 2020. Technologie is altijd in beweging en dit zorgt ervoor dat de computer steeds meer op eigen houtje kan. Door de nieuwste computer-musthaves hoeven we zelf steeds minder actief te zijn, aangezien de computer en de computeraccessoires het meeste werk zelf kunnen verrichten. Denk hierbij aan computers die met elkaar kunnen communiceren en processen die automatisch worden uitgevoerd door artificiële intelligentie. Deze type ontwikkelingen op het gebied van technologie zullen we steeds meer zien. Hieronder bespreken we een aantal van de populaire computer-musthaves van dit moment.

Usb-hub met meerdere poorten

Usb-poorten; we hebben er nooit genoeg van. Een paar aansluitingen en ze zitten vol. Denk maar eens aan hetgeen wat je aansluit aan de computer. Een printer, keyboard, muis, usb sticks, camera of smartphone. Dit betekent dat er al snel een tekort ontstaat aan usb-poorten. Een echte musthave is de usb-hub met meerdere poorten, zodat al je usb-kabels aangesloten kunnen worden. Van vier tot acht aansluitingen, alles is mogelijk. 

Netwerkswitch

Wil je meerdere computers tegelijkertijd verbinden met je netwerk? Dat is mogelijk met een netwerkswitch voor je thuis- of bedrijfsnetwerk. Zo kan je je netwerk flink uitbreiden. Daarnaast is een netwerkswitch tegenwoordig zuinig zodat er op het stroomverbruik kan worden bespaard. De meeste apparaten zijn voorzien van een metalen behuizing zonder ventilator voor een stille werking. Niet alleen een handige musthave maar ook duurzaam in gebruik. 

Computer-luidsprekers

Tijdens het kijken van een film genieten van omringend geluid met bioscoopkwaliteit? Dat kan met de nieuwste luidsprekers. Nodig vrienden uit, zet de computer aan, plug de kabel in de computer en start de film, het spel of je favoriete muziek. Luister en geniet van het overweldigende geluid dat uit de PC-speakers komt. 

Mechanisch toetsenbord

Een mechanisch toetsenbord beschikt over mechanische schakelaars die afzonderlijk van elkaar werken. Elke toets van dit toetsenbord heeft een eigen schakelaar. Op een mechanisch toetsenbord kan je meerdere toetsen tegelijk indrukken. Het voordeel van een mechanisch toetsenbord ten opzichte van een standaard toetsenbord is dat het sneller is en je minder kracht nodig hebt om de toetsen in te drukken. 

Powerline adapters

Met een powerline adapter creëer je een extra (wifi-)netwerk in je huis. Dit doe je door een adapter op je router aan te sluiten en hem in het stopcontact te pluggen. De overige adapters plaats je op de plek waar je een netwerk nodig hebt. De powerline adapter zorgt er zo voor dat je overal internet hebt. Op deze manier kan je je computer op elke plek in het huis gebruiken. 

Ga mee met de laatste computer trends en zorg dat jij de nieuwste musthaves in huis hebt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-29T11:16:31.000Z Stravers


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.