Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rapid Circle benoemd tot wereldwijd ‘Microsoft Partner of the Year 2020’

Voor het mogelijk maken van werken en leren op afstand, virtuele patient consults en virtuele behandelingen

pMicrosoft heeft het Amsterdamse Rapid Circle benoemd tot wereldwijd ‘Microsoft Partner of the Year 2020’ voor Microsoft Teams (Teamwork). Het is voor het eerst dat een Nederlands bedrijf deze award wint.   

Wereldwijd waren 3300 partners genomineerd. Rapid Circle heeft de award gewonnen voor het activeren van meer dan 300.000 gebruikers voor Microsoft Teams en in het bijzonder voor de oplossingen die zij hebben gerealiseerd. Voor veel ziekenhuizen, zorgorganisaties en universiteiten maakte Rapid Circle het bijvoorbeeld mogelijk om patiëntafspraken, behandelingen en lesgeven op afstand aan te bieden en uit te voeren.

Michiel Kooper, CIO bij GGZ organisatie Arkin: “Rapid Circle, gefeliciteerd met de Worldwide Microsoft Partner of the Year Award. Zeer verdiend wat mij betreft. Bedankt voor jullie ondersteuning bij onze digitalisering de afgelopen 6 jaar. Mooi om te zien hoe zeer we hiervan profiteerden tijdens de lockdown, toen wij heel snel konden overstappen op virtuele behandelingen op basis van Microsoft Teams.”

Harold Punter, CEO Rapid Circle: “We zijn supertrots op de erkenning voor het werk van onze collega’s. Het is een voorrecht om wereldwijd ‘Microsoft Partner of the Year 2020’ te zijn. Het is ook een bevestiging van onze strategie dat succes van onze Cloud Werkplek vooral gaat over wat een organisatie ermee bereikt. Bovenal wil ik onze klanten en Microsoft Nederland bedanken voor de samenwerking waarin we echte digitale transformatie hebben mogen ondersteunen. Samen op basis van digitalisatie naar betere samenwerking, werken op afstand en betere zorg en onderwijs.”

Gavriella Schuster, Corporate Vice President One Commercial Partner, Microsoft: “Het is een grote eer om de winnaars van de Worldwide Microsoft 2020 Partner of the Year Awards te huldigen. Deze winnaars hebben aangetoond dat zij fenomenale oplossingen realiseren voor complexe uitdagingen die organisaties over de hele wereld hebben. Van werken op afstand tot het helpen waarde te halen uit Azure. Gefeliciteerd Rapid Circle.”  

Over Rapid Circle

Rapid Circle verzorgt voor grotere organisaties de ‘Onboarding’ op de Microsoft Cloud en helpt die organisaties naar ‘The Rapid Circle of Continuous Change’. Zij verzorgen het beheer van de moderne werkplek en datacenter en realiseren daarop innovaties op basis van Power Platform en Azure Data Platform. Daarvoor heeft Rapid Circle een uitgbreide ‘Toolset’, waardoor ze snel bedrijven naar de cloud brengen. Ook helpt Rapid Circle met ‘Mindset’ en ‘Skillset’: Met de cultuur en vaardigheden voor digitale transformatie. Rapid Circle werkt vooral binnen manufacturing, de zorg en het onderwijs en heeft vestigingen in Melbourne, Pune en Amsterdam.

Over de award ‘Microsoft Partner of the Year 2020’ voor Microsoft Teams ‘Teamwork’

Rapid Circle heeft de award gewonnen voor de categorie ‘Teamwork’. Dit zijn alle oplossingen binnen het Microsoft 365 platform en behoeve van samenwerking en werken op afstand. Het meest belangrijke product is Microsoft Teams, maar ook producten als SharePoint en Yammer zijn onderdelen en worden ondersteund door producten als Intune, Exchange en alle security en compliancy producten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-14T17:25:27.000Z Rapid Circle
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.