Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OGD blijft de cloudwerkplek van Royal FloraHolland beheren en ondersteunen

Royal FloraHolland heeft de samenwerking met OGD voor het leveren van 1ict, de cloudwerkplek van OGD, met tenminste drie jaar verlengd. Hierbij beheert en ondersteunt OGD de werkplekken van ruim 3000 medewerkers in 44 verschillende landen.

Royal FloraHolland heeft de samenwerking met OGD ict-diensten voor het leveren van 1ict, de cloudwerkplek van OGD, met tenminste drie jaar verlengd. Hierbij beheert en ondersteunt OGD de werkplekken van ruim 3000 medewerkers in 44 verschillende landen.

In 2017 stapte Royal FloraHolland over naar de 1ict-werkplek. Sindsdien werken de medewerkers van Royal FloraHolland plaats- en tijdonafhankelijk vanaf elk gewenst apparaat.

Een verlenging die aansluit bij de ambities van Royal FloraHolland

André van der Linden, Chief Information Officer van Royal FloraHolland, over de verlenging: “Nu we met elkaar tot een contractverlenging zijn gekomen, gaan we onze samenwerking nog verder versterken. Zo kunnen we samen inspelen op trends in de markt, zoals digitalisering en globalisering. OGD en Royal Floraholland hebben bewezen daadwerkelijk ‘partners’ te zijn. Dit is vooral duidelijk geworden in de manier waarop we gezamenlijk omgingen met de wensen van de organisatie tijdens covid-19. OGD heeft flexibel meebewogen met de wensen van Royal FloraHolland.”

“Wij zijn ontzettend blij met de fijne samenwerking! We kijken uit naar de komende periode, waarin we samen met Royal FloraHolland blijven inzetten op het realiseren van de perfecte werkplek. Hierbij focussen we op eindgebruikerstevredenheid, optimalisatie en innovatie”, aldus Roel Nikkessen, CEO van OGD.

Optimaal en veilig samenwerken met 1ict

De cloudwerkplek van OGD sluit perfect aan bij de lange termijn ict-doelstellingen van Royal FloraHolland. 1ict voorziet in een gestandaardiseerd werkplekconcept dat samenwerken optimaal bevordert. Daarnaast is de oplossing schaalbaar: de organisatie betaalt naar gebruik en kan maandelijks op- of afschalen. Ook staat de data van de organisatie veiliger in de cloud. Zo loggen gebruikers in via meervoudige authenticatie en is de verbinding altijd beveiligd.

Over OGD

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, eindgebruikersondersteuning en softwareontwikkeling. Dat doet het bedrijf in de vorm van uitbesteden, projecten, advies en tijdelijke inzet van personeel. Klanten roemen de flexibiliteit, inventiviteit, vriendelijke prijsstelling en informele organisatie van OGD. De OGD-cultuur van kennis delen en vernieuwen zorgt dat het bedrijf al sinds 1988 hoogwaardige ict-oplossingen biedt. OGD ontwikkelde onder meer TOPdesk voor servicemanagement. Deze oplossing is inmiddels in een succesvolle zelfstandige onderneming ondergebracht.

Over Royal FloraHolland

Royal FloraHolland is de grootste bloemenveiling van de wereld. Er werken ruim 3000 mensen. Met 100.000 transacties per dag en 30.000 verschillende soorten bloemen en planten is Royal FloraHolland dé internationale marktplaats en kennispartner die bijdraagt aan het succes van kwekers en hun klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-16T14:00:31.000Z OGD ict-diensten


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.