Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Extreme Networks eert Felton met ‘Cloud Networking Partner of the year

Felton, het toonaangevende ICT bedrijf voor het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren, kondigt vandaag aan dat het de ‘Cloud Networking Partner of the Year - EMEA award’ van Extreme Networks heeft gewonnen. Extreme Networks kent de award jaarlijks toe aan partners die zich op een innovatieve manier hebben weten te onderscheiden.

Het nieuwe bedrijf Felton, dat onlangs is voortgekomen uit een fusie tussen Felton en Lantech, heeft de award gewonnen vanwege zijn innovaties rondom Managed Security Services en Cloud propositie. Volgens het juryrapport blinkt het team van Felton niet alleen uit in innovatie en kennis van Cloud-driven infrastructuren, maar laat het ook indrukwekkende groeicijfers zien. De jury is daarnaast onder de indruk van Felton’s persoonlijke klantbenadering, omdat iedere klant een vast team van specialisten krijgt die opereren als verlengstuk van de klant. Op deze manier worden klanten nog meer ontzorgd en kunnen ze zich focussen op hun core business. 

“Deze award is voor ons extra bijzonder omdat het de eerste award is die we in ontvangst nemen sinds de fusie,” zegt Sebastiaan Kors, commercieel directeur bij Felton. “Dit is een kroon op ons werk en was bovendien niet gelukt zonder het enthousiasme van onze medewerkers. Daarnaast bewijst deze waardering dat Extreme Networks vertrouwen heeft in de samenwerking.”

Jasper Vredegoor, channel manager bij Extreme Networks: “Felton heeft laten zien dat het de ambitie heeft om samen met Extreme Networks meer dan hard te willen groeien in het Cloud infrastructuur domein. Kenmerkend voor Felton is haar sterke focus op techniek, vakmanschap en customer intimacy. Het team zet altijd een extra stap en wij merken dat dit een enorme impact heeft op ons ecosysteem. Wij kijken er dan ook naar uit om in de toekomst onze relatie met Felton verder uit te bouwen.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-23T15:41:02.000Z Felton


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.