Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control behaalt de AWS Financial Services Competency

Oblivion Cloud Control kondigt het halen van de AWS Financial Services Competency aan. De kwalificatie is bereikt door middel van succesvolle projecten voor financiële dienstverleners waaronder AEGON, TKP, Bizcuit en MN. Het is een aanvulling op eerder behaalde competenties, waaronder de Well-Architected Review en de IoT- en DevOps competenties.

AWS Financial Services Competency

De Financial Services Competency wordt door AWS toegekend aan partners die bewezen hebben in staat te zijn om op basis van consultancy cloud oplossingen te ontwerpen en te beheren die niet alleen gebaseerd zijn op best practices, maar ook in staat zijn om te voldoen aan de eisen van toezichthouders. Financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en pensioenfondsen weten dat een partner met een AWS Financial Services Competency in staat is om hen volledig te ondersteunen, zelfs bij strategische en innovatieve projecten. Typische voordelen die deze partners met zich meebrengen zijn volgens AWS onder andere verlaagde risico’s, verbeterde fraudeherkenning en lagere compliance-gerelateerde kosten.

De Financial Services expertise van Oblivion Cloud Control omvat Financial Sector Services, bestaande uit Cloud Adoption en het ontwikkelen van Control Frameworks. Daarnaast worden er ook Financial Sector Solutions aangeboden, waartoe oplossingen als Landing zones en Exit (Strategy)-as-a-Service behoren. 

Hoe Oblivion Cloud Control het verschil maakt voor haar financiële klanten

“Al vanaf de start van Oblivion Cloud Control hebben wij de kans gekregen om vele financiële instellingen te helpen bij hun transitie naar AWS. Inmiddels hebben we gezorgd dat grote internationale banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen veilig gebruik kunnen maken van het AWS platform. We zijn trots dat onze inzet in deze industrie heeft geleid tot een officiële AWS Competency”, aldus Edwin van Nuil, CEO van Oblivion Cloud Control. 

Eerder behaalde Oblivion Cloud Control al de AWS Well-Architected Review en de IoT- en DevOps competenties.

Over Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control is gespecialiseerd in Amazon Web Services (AWS) consultancy, managed services en het geven van trainingen. Hun missie luidt: “We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud-journey.” Dit wordt gerealiseerd door het ontwerpen, plannen, migreren en implementeren van cloud computing oplossingen op grote schaal. Voor enterprises wordt de toegang tot de cloud ook gesteund door het personeel de juiste trainingen te geven in het proces. Oblivion Cloud Control is een AWS Premier Consulting en Channel Partner met kantoren in Amsterdam, Apeldoorn en Bonn (Duitsland). Voor meer informatie: www.oblcc.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-15T12:54:30.000Z Oblivion Cloud Control


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.