Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Integratie Zoho en Xelion telefonie

Beste redactie, Bijgaand treft u een persbericht aan over een nieuw beschikbare integratie service voor gebruikers van Zoho en Xelion. Zij kunnen de productiviteit van customer services en sales operators nu aanzienlijk vergroten door de CRM/customer services software van Zoho te koppelen aan de telefonie van Xelion. Deze koppeling is zowel door Zoho gecertificeerd als door Xelion en wordt aangeboden in de marketplaces van zowel Zoho als van Xelion. Het actveren van de koppeling vereist zero implementatie inspanning: uitsluitend is het aanmelden bij een webservice van gebruikers van de koppeling nodig, om deze te activeren. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ondergetekende via mail support@geefirm.com of telefoon 085 4837000 of met Xelion, mevrouw Suzanne van der Voet, per mail suzanne.van.der.voet@xelion.com of telefoon +31 152511413

Zoho gecertificeerde integratie van Zoho CRM met Xelion telefonie

Sinds kort kan je je  Zoho CRM integreren met de VOIP telefonie oplossing van Xelion. Je kan dit zelf regelen vanuit de Zoho Marketplace of vanuit de Xelion Marketplace. Integratie van telefonie met CRM levert je direct veel op. Zo wordt de klant herkend aan de hand van het telefoonnummer, vindt automatisch call/logging plaats en kan je gemakkelijk vanaf je klantenkaart met één click de klant bellen. De online integratieservice is gemaakt door GeeFirm, Zoho partner, Google Cloud Partner en VOGSY Partner. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-17T18:10:14.000Z GeeFirm


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.