Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oblivion Cloud Control benoemd tot Marketplace Skilled Consulting Partner

Oblivion Cloud Control is door Amazon Web Services (AWS) benoemd tot een AWS Marketplace Skilled Consulting Partner (MSCP). Eind vorig jaar maakte de AWS Premier Consulting Partner deel uit van de lancering van Professional Services op de AWS Marketplace en ontvangt nu een officiële erkenning voor het succesvol integreren van de AWS Marketplace in de partnerstrategie.

Deze nieuwe titel wordt exclusief uitgereikt aan AWS Partners die door hun Marketplace Channel Practices een sterke positie op de AWS Marketplace hebben. Het Marketplace aanbod van Oblivion Cloud Control bestaat momenteel uit vier Professional Services: het AWS Security Assessment, de CloudFoundation Landing Zones, de Cost Optimization Scan en het AWS Well-Architected Review.

Met de MSCP-onderscheiding benadrukt AWS de prestaties van consulting partners die actief zijn op de AWS Marketplace. AWS Partners met het MSCP-certificaat worden door AWS officieel beschouwd als ervaren consulting partners met een bewezen track record voor het leveren van succesvolle en klantgerichte cloud oplossingen.

“Het aanbieden van Consulting Partner Private Offers (CPPO) voor Marketplace Solutions, waaronder Trend Micro, begint steeds meer het standaard channel te worden. Nu we ook onze Professional Services aanbieden via de Marketplace is het aanbod compleet. Het afnemen van onze diensten op de Marketplace kan eenvoudig door klanten worden gedaan. De betaling verloopt namelijk via de bestaande betaalprocessen aan AWS, waardoor het aanvragen van opdrachten nog sneller verwerkt kan worden”, aldus Jeroen Jacobs, Commercial Team Oblivion Cloud Control.

Over Oblivion Cloud Control

Oblivion Cloud Control is een AWS Premier Consulting en Channel Partner voor zowel managed- als professional services. Hun missie luidt: “We guide our customers to become self-sufficient and innovative on a successful and effective cloud-journey.” Dit doen ze door het ontwerpen, plannen, migreren en implementeren van cloud computing oplossingen op grote schaal. Oblivion Cloud Control heeft kantoren in Amsterdam, Apeldoorn en Bonn (Duitsland). Voor meer informatie en contact: www.oblcc.com.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-14T14:17:00.000Z Oblivion Cloud Control BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.