Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bizzomate beste cloud-partner Siemens Digital Industries Software

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, is door Siemens Digital Industries Software bekroond met twee partner awards: het werd uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner of the Year’.

“Bizzomate heeft zich in het afgelopen jaar onderscheiden door ondanks een economisch onzekere periode, zeer sterke resultaten neer te zetten”, zegt Jasper Wildeboer, Cloud Partner Director EMEA bij Siemens Digital Industries Software. Op basis van het Mendix low-code platform bouwde het Bizzomate-team in 2020 verschillende innovatieve cloud-oplossingen. Zo kreeg AZL onder meer een werkgeversportaal en een pensioenplanner applicatie. 1,5 miljoen mensen hebben daarmee realtime en beter inzicht in hun pensioenplanning. Voor de Universiteit van Maastricht werd een applicatie ontwikkeld die bijdraagt aan de employability van studenten. Ook hielp Bizzomate Royal IHC met het vormgeven en uitvoeren van hun digitalisering strategie.  

Wildeboer: “Met het hoge niveau van kennis en kunde heeft Bizzomate zich gepositioneerd als een eersteklas specialist in cloud-oplossingen. Als partner van Siemens Digital Industries Software heeft het bedrijf bewezen organisaties snel vooruit te kunnen helpen met hun ambities om met digitale oplossingen onder meer slimmer te gaan werken, kosten te besparen en het verschil te maken ten opzichte van hun concurrenten.”  

Siemens Digital Industries Software maakte de winnaars van de partner-awards bekend tijdens de European Partner Leadership Summit. Tijdens dit event kwamen de ruim 450 partners van Siemens Digital Industries Software uit EMEA online samen om meer te horen over de partnerstrategie voor 2021 en over de nieuwste ontwikkelingen in het productportfolio. 

“Bizzomate is al jaren een zeer toegewijde partner van Mendix, een dochterbedrijf van Siemens. Ik ben dan ook erg trots dat we dit jaar twee awards hebben gewonnen waarmee ons succes wordt erkend en beloond”, vertelt Marc Gelissen, oprichter en Pater Familias van Bizzomate. “Mendix biedt ons een enorm krachtig platform om samen met onze klanten complexe digitale transformatie-projecten tot een succesvol resultaat te brengen. We zijn bovendien enthousiast over de nieuwe initiatieven die door de krachtenbundeling van Siemens en Mendix ontstaan en die ervoor zorgen dat het platform en de community zich snel verder ontwikkelen. We zien er dan ook naar uit de samenwerking verder uit te breiden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-03T13:56:48.000Z Bizzomate


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.