Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avit Group ondersteunt overstap ASN Autoschade naar Microsoft Azure

ASN Autoschade stapt over naar de cloud voor meer schaalbaarheid en flexibiliteit

Vianen – Avit Group heeft PortoMotive ondersteund bij haar overstap naar het Microsoft cloudplatform Azure. PortoMotive faciliteert autoschadespecialist ASN Autoschade met eigen ontwikkelde software bij het realiseren van haar ambities voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De nieuwe cloudoplossing draagt bij aan het behalen van de gestelde ambities en faciliteert de volledige business. Daarnaast zorgt de migratie voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparingen en is het niveau van de databeveiliging naar het gewenste niveau gebracht.

Soepele overgang naar de cloud

Het realiseren van de ambitie van ASN vraagt om meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Er is gekeken naar on-premise en cloudoplossingen. De keuze voor de overstap naar de cloud is gemaakt op basis van een Proof-of-Concept, uitgevoerd door Avit. Doordat het project van tevoren volledig is uitgedacht, is de transitieperiode vloeiend verlopen en hebben gebruikers geen hinder ondervonden. In slechts 60 minuten zijn alle systemen gemigreerd naar de cloud. De medewerkers van ASN profiteren nu van een snellere en veiligere omgeving. Avit verzorgt ook het beheer van de omgeving en werkt mee aan een verdere optimalisering van de IT-omgeving van ASN.

Mark Dijkstra, Financieel Directeur bij ASN Autoschade: “Avit Group is al vele jaren onze partner bij de ontwikkeling en optimalisatie van onze schademanagement software. De afgelopen jaren hebben wij vol ingezet op onze software om zowel voor gebruikers als opdrachtgevers het verschil te maken. En omdat onze software onze ambities voor kwalitatief hoogwaardig autoschadeherstel moet ondersteunen, was een cloudoplossing nu een logische stap. Avit Group heeft zich wederom een uitstekende partner getoond in de begeleiding van deze overstap.”

Adriaan de Koning, Accountmanager bij Avit Group: “We werken inmiddels al ruim dertien jaar samen met ASN. Ik ben trots op het wederom gestelde vertrouwen in ons als IT- en ontwikkelpartner. Door samen te werken aan de businesscase hebben we de beste oplossing gerealiseerd en waren we in staat de migratie vloeiend en snel uit te voeren. Ik kijk er naar uit om samen met ons team in de toekomst PortoMotive te blijven adviseren en de IT-omgeving van ASN verder te optimaliseren om toegevoegde waarde te blijven leveren.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-15T12:30:27.000Z Avit Group


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.