Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Insight benoemt Director Cloud Channel Solutions EMEA

"Met onze nieuwe strategie ondersteunen we steeds meer MSP's en ISV's bij de optimalisatie van de infrastructuur en de kosten, maar ook bij het transformeren van de diensten om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten."

Apeldoorn, 9 juni 2021 - Insight Enterprises, wereldwijd toonaangevend IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, heeft Edie van den Berge benoemt tot Director Cloud Channel Solutions Insight EMEA om het reeds ingezette succes en de groei van de cloud channel-activiteiten verder te laten toenemen. In deze nieuwe rol is Van den Berge verantwoordelijk voor de cloud channel-strategie van 10 landen, waaronder Nederland.

“Edie werkt sinds januari 2020 bij ons als Cloud Channel Solutions Lead en heeft het afgelopen jaar een cruciale rol gespeeld in het succes van Cloud Channel in EMEA, inclusief Nederland. Voorzien van een nieuwe duidelijke positionering zijn we in staat MSP’s en ISV’s nog beter te ondersteunen in de bedrijfsvoering. Met zijn recente benoeming treed hij toe tot het executive team en is hij verantwoordelijk voor marketing, operations en de services. We verwachten dat hij de cloud channel-activiteiten in zijn rol als Director Cloud Channel Solutions voor heel EMEA naar nieuwe hoogten zal brengen,” zegt Rogier Stolk Country manager Nederland.

“New ways forward, dat is waar wij MSP's en ISV’s bij helpen. Waar we eerder door hen vooral werden gezien als pure softwarelicentiepartner, ondersteunen we steeds meer van dit soort organisaties bij de optimalisatie van de infrastructuur en de kosten, maar ook bij het transformeren van hun diensten om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten. Dat we dit kunnen doen vanuit een pure EMEA-strategie, maakt dat we ook voor kleinere organisaties aantrekkelijk kunnen zijn en blijven. We helpen ze te bouwen aan een duurzaam bedrijf voor de toekomst,” aldus Edie van den Berge, Director Cloud Channel Solutions Insight EMEA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:31:34.000Z Insight Enterprises Nederland


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.