Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microsoft Cloud partner Rubicon zet in op verdere groei vanuit nieuwe plek

Rubicon is verhuisd naar Landgoed Leusderend in Leusden

Na wederom sterke groeicijfers in de eerste helft van 2021 heeft Microsoft Cloud partner Rubicon de doelstelling om de omzet de komende jaren te verdubbelen en te groeien naar 350 medewerkers. Deze ambitie wordt ingezet vanuit een nieuwe, ruimere en moderne werkomgeving op Landgoed Leusderend in Leusden. Een omgeving met motiverende voorzieningen om klanten maximaal te ondersteunen in hun cloud adoptie met managed cloud services, Agile teams en Microsoft experts. Ook zijn er volop faciliteiten voor training, digitale interactie en sociale kennisdeling. Alles wat je van een moderne sociale werkomgeving gericht op de toekomst mag verwachten.

Op Landgoed Leusderend creëren meerdere creatieve, innovatieve bedrijven een omgeving waarin talent beklijft, waar medewerkers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren en waar Rubicon in co-creatie met haar klanten oplossingen voor complexe digitaliseringsvraagstukken kan blijven ontwikkelen.

“Onze medewerkers werken op verschillende locaties aan Microsoft cloud-oplossingen en -diensten, vaak in wisselende samenstelling en gebruikmakend van alle specialistische kennis die binnen Rubicon beschikbaar is. Het thuiswerken is voor ons al langer normaal. Met ons nieuwe kantoor hebben we echter bewust een uitvalsbasis en ontmoetingsplaats gecreëerd waar we de beste mensen uit de markt kunnen faciliteren en inspireren. Een plek waar je graag naar toe gaat. Daar kunnen ze groeien en met hun ontwikkeling, groeit ook Rubicon. Wij merken dat onze medewerkers en klanten weer sociale interactie zoeken. Nu met het zicht op dat we weer samen kunnen komen, staan we klaar voor een boost in werkbeleving. Ook is er gedacht aan projectruimtes waar consultants en klanten samen aan projecten kunnen werken” aldus Arno Borger, CEO van Rubicon. 

Over Rubicon

Rubicon is expert binnen het Microsoft cloud-dienstenportfolio en levert consultancy, complete diensten en geavanceerde (maatwerk) oplossingen om digitale transformatie te laten slagen. Op basis van cloud native oplossingen en secure & compliant managed cloud services realiseren we veilige, geïntegreerde en datagedreven klantorganisaties. Met meer dan 200 senior consultants en een gedegen track record in de grootzakelijke markt en overheid garanderen wij schaalbaarheid, continuïteit en een resultaatgerichte aanpak. Door digitalisering van bedrijfsprocessen helpen wij onze opdrachtgevers met innovatie, productiviteitsverbetering, kostenbesparing en efficiënte samenwerking.

Rubicon is 12x Gold Partner, 3x advanced partner en heeft cloud competenties in alle Microsoft cloud technologieën met een bijbehorend managed services portfolio. Hierbij wordt gewerkt vanuit centrale cloud thema’s als Security, Integration, Data & AI en Business Applications.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-23T16:23:58.000Z Rubicon B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.