Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fullstaq lanceert Microsoft Azure label: Bryte Blue

Cloud-native IT-dienstverlener Fullstaq lanceert op 1 juli 2021 een nieuw label: Bryte Blue. Bryte Blue richt zich volledig op moderne cloud-native technologie in Microsoft Azure.

Belangstelling voor Microsoft Azure groeit

Fullstaq signaleert een groeiende interesse voor het Microsoft Azure ecosysteem in de markt. Niet alleen voor Office 365 en kantoorautomatisering, maar juist ook het hosten van applicaties. Vreemd genoeg zijn er geen of nauwelijks specialisten die zich richten op de cloud-native technologie van Azure. Daar speelt Fullstaq met het nieuw opgerichte label Bryte Blue op in.

Bundelen Azure-kennis in Bryte Blue

Gerrit Tamboer, mede-oprichter van Fullstaq: “Bryte Blue is een groep van superspecialisten die een passie hebben voor Microsoft Azure. De kennis en kunde die we hebben opgebouwd bij verschillende grote en kleine klanten als Fullstaq, bundelen we nu in Bryte Blue.”

Fullstaq medewerkers met specifieke Azure-kennis stappen over naar Bryte Blue. Hierdoor is het label meteen voorzien van Microsoft Valued Professionals (MVP), Microsoft Certified Trainers (MCT) en Azure Kubernetes Service en containerisatie experts.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Voor meer informatie: Gerrit Tamboer, g.tamboer@bryte.blue , +31 6 513 68 940, of Guston Remie, g.remie@bryte.blue, +31 6126 12 373

Website Bryte Blue: https://bryte.blue

Download de afbeelding en het logo in hoge resolutie.

Over Fullstaq

Fullstaq is een snelgroeiende cloud-native IT-dienstverlener en helpt zowel start-ups als gevestigde organisaties hun Kubernetes ambities realiseren. Fullstaq richt zich vooral op het continu ontwikkelen en beheren van DevOps gedreven cloudoplossingen en containerplatformen, veelal gebaseerd op Open Source automation tooling en Infra-as-a-code. Fullstaq is in 2016 opgericht door Open Source engineers Gerrit Tamboer en Fabian Met, specialisten op het gebied van DevOps, cloud- en containerplatformen. Website Fullstaq: https://fullstaq.com/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-30T21:20:28.000Z Bryte Blue


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.