Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fullstaq gekozen partner Belastingdienst voor Cloud & Container expertise

Fullstaq is door Belastingdienst, samen met een consortium van bedrijven onder leiding van FlexValue, gekozen tot voorkeursleverancier van ICT professionals voor de komende vier jaar. Fullstaq is hierbij de partner op het gebied van Cloud Native & Container expertise. Hierin vervult zij een grote rol bij programma’s waarin Cloud & Kubernetes deel van uitmaken.

Consortium

Het duurzame en exclusieve samenwerkingsverband waar deze aanbesteding aan gegund is, is samengesteld uit een aantal bedrijven: FlexValue, Supply Value, LindenIT, Salves, Prodicom, Lemonshark, Fullstaq, CodeBeez, Codezilla, DataWorkz, Dutchworkz, JPoint, Epic Agility, DeUXers, Groundworkz, Skyworkz en Educom/Detacom. Ieder bedrijf in dit samenwerkingsverband is specialist op een specifiek gebied. Samen behelzen ze alle expertise welke de Belastingdienst nodig heeft. Alle partijen monitoren trends in hun expertisegebied en nemen deze, daar waar interessant, op in hun dienstverlening, zodat ze meegaan in de nieuwe en dynamische wereld. Daarnaast kennen ze de markt waarin zij actief zijn als geen ander. Het consortium speelt in op continuïteit, maar zeker ook op continu verbeteren, versimpelen en vernieuwen. Samen voorzien ze zo de Belastingdienst op een slimme manier in al haar rollen.

Trots en waardering

Guston Remie, CCO Fullstaq: “Door middel van dit consortium heeft de Belastingdienst een prachtige boetiek aan de beste specialisten in huis met ieder hun eigen focusgebied. Wij zijn vereerd en trots dat wij de Belastingdienst hierin de komende vier jaar mogen helpen met al hun Cloud Native, Container en Kubernetes vraagstukken.”

Nienke Schuttelaar, Directeur bij FlexValue: ”Wij zijn ontzettend trots dat we vanuit FlexValue samen met deze duurzame samenwerking de Belastingdienst mogen ondersteunen bij het bereiken van de missie."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-14T09:44:47.000Z Fullstaq


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.