Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Daniel van Slochteren treedt toe tot de directie van Open Line

Daniel van Slochteren, tot voor kort CEO van Kahuna Security & Compliance Services is per 1 november 2021 als Chief Innovation Officer toegetreden tot de directie van Open Line. Vanuit de directie zal Daniel zich volledig toeleggen op het uitbreiden en versterken van de securitydiensten van Open Line. Onderdeel hiervan is de transitie van het Kahuna Security Operations Center (SOC) in Valencia, tot voor kort eigendom van Tesorion, naar Open Line.

Dit SOC zal verder gecompleteerd worden met een Network Operations Center (NOC) en geheel geïntegreerd worden in de dienstverlening van Open Line.

Open Line levert managed cloud services aan ruim 140 bedrijven in met name de zorg, lokale overheid, sociale huisvesting en industrie. “Met de toevoeging van het SOC in Valencia, verrijken we onze managed cloud dienstverlening met een volwaardige managed securitydienst. In deze tijd van toenemende cyberdreigingen een must”, aldus Jo Verstappen, CEO Open Line.

Naast zijn focus op security zal Daniel eveneens het fundament gaan leggen voor de internationale expansie van Open Line.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T10:03:04.000Z Open Line


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.