Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe zorg je voor een goede thuiswerkplek?

Wil je een goede thuiswerkplek creëren? Er zijn verschillende opties om te zorgen voor een goede thuiswerkplek.

Een goede thuiswerkplek creëer je zo 

Zo kun je eens een speedtest doen om te meten hoe snel je internet is en nadenken over opties voor nog sneller internet. Zo kun je beter je werk doen. Maar er zijn nog vele andere opties. Wij hebben enkele manieren voor je op een rijtje gezet om een goede thuiswerkplek te creëeren. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg voor snel internet

Hoe snel is glasvezel?  Glasvezel is het snelste netwerk wat je kunt vinden. Via dit netwerk zijn de hoogste internetsnelheden mogelijk. Zo worden er abonnementen aangeboden tie een snelheid tot 1 Gbit/s hebben. Dit betekent een snelheid van 125 MB per seconde. Zorg je voor snel internet, dan zal je niet te maken krijgen met pagina’s die lang moeten laden en kun je vele malen beter je werk doen.

Richt je thuiswerkplek ergonomisch in

Je creëert ook een goede thuiswerkplek door deze ergonomisch in te richten. Je zal namelijk een stuk productiever zijn als je beschikt over ergonomische middelen tijdens het werken. Ook zal je hiermee niet snel last hebben van fysieke klachten. Is je werkplek niet ergonomisch uitgerust, dan zal je eerder een verkeerde werkhouding aannemen. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller last krijgt van kwaaltjes en je minder fit voelt. Je kunt zorgen voor een ergonomische thuiswerkplek door een verstelbare ergonomische bureaustoel te kopen. Zorg er daarnaast voor dat zowel je tafel als je scherm groot genoeg zijn. Koop een apart toetsenbord met een ergonomische muis en zorg ervoor dat je in een afgezonderde ruimte zit. Wat heel belangrijk is op een thuiswerkplek, is het hebben van voldoende licht. Je zal zo niet alleen beter kunnen zien wat je doet. Het is ook nog eens een stuk gezonder. 

Zorg voor een opgeruimde werkplek

Werk je thuis, dan zal er misschien als snel een verzameling aan spullen op je bureau ontstaan. Zorg ervoor dat je een opgeruimde werkplek hebt, zodat je jouw werk een stuk beter kunt doen. Een opgeruimde werkplek zorgt voor meer rust. Ook kun je zo beter bepaalde papieren of andere spullen vinden als je ze nodig hebt. Zet bijvoorbeeld een aparte gesloten kast naast je bureau neer waar je belangrijke papieren in bewaart. Wij wensen je veel succes met het creëren van een goede thuiswerkplek. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-23T10:16:44.000Z Delta


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.