Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lancering 90NORTH: holding van Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT

Vanaf vandaag brengt nieuw overkoepelend merk 90NORTH de IT-bedrijven gelinkt aan Bauhaus ArtITech samen in één groepsidentiteit. 90NORTH is de nieuwe naam van de moedermaatschappij van Bauhaus ArtITech, One Zero IT, MatrixMind, ncubed, Rvados en IT Rebels, groepsmaatschappijen die allen onder hun eigen naam actief zijn en blijven.

Door 90NORTH een eigen gezicht te geven, kan het zichtbaar inspelen op de behoefte van een toenemend aantal klanten om de diensten van de groepsmaatschappijen te combineren. De bedrijven onder 90NORTH kunnen hiermee eenvoudiger complementaire kennis bij klanten en prospects introduceren. Ook kunnen zij gemakkelijker de specialismes van de groepsmaatschappijen combineren voor het leveren van managed services voor de datacenter en cloudinfrastructuur, netwerk, werkplek, low-code automation.

De doelstelling van 90NORTH is glashelder: wendbaarheid en klantgerichtheid zijn essentieel voor het succes van organisaties. De IT moet klanten en afnemers, en daarmee de wendbaarheid rondom nieuwe digitale initiatieven binnen en buiten organisaties, te allen tijde kunnen ondersteunen. Om de reis van organisaties naar het digitaal zakendoen echt te ondersteunen, worden software-defined en automation-driven oplossingen steeds belangrijker. 90NORTH levert dit robuuste fundament voor digitale en bedrijfskritieke processen en heeft daarmee uiteindelijk ten doel organisaties te voorzien van een IT-omgeving die hen maximaal in de gelegenheid stelt zich te richten op de businessontwikkeling, klanten en afnemers. Kortom, 90NORTH en al haar groepsonderdelen staan voor ‘Unlimiting IT’.

Naast deze gedeelde belofte, kenmerken 90NORTH, Bauhaus ArtITech, One Zero IT, MatrixMind, Rvados, ncubed en IT Rebels zich stuk voor stuk door gedreven professionals met een ‘can-do mentaliteit’, ondernemerschap en passie voor nieuwe technologie.

“Het bewijs hiervoor leveren we met onze uitgekiende transformatieaanpak waarin we naast de techniek ook de mens centraal stellen”, aldus Directeur Antoine de Wispelaere. “Van klant tot directie en eindgebruiker, iedereen moet met plezier en vol overtuiging met onze diensten kunnen werken. We heten iedereen van harte welkom bij 90NORTH en staan garant voor een succesvolle en duurzame samenwerking.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-23T20:52:41.000Z 90NORTH


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.