Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rubix gaat verder onder de naam ilionx

Integratiespecialist Rubix gaat verder onder de naam ilionx. Rubix werd in april 2021 door IT-dienstverlener ilionx overgenomen en zet nu de volgende stap in de integratie met deze naamswijziging. Daarmee wordt Rubix een volwaardige ilionx vestiging, gehuisvest in Den Bosch.

Waar Rubix gespecialiseerd is in het verbinden van systemen, data en technologie, heeft ilionx expertise op een groot aantal andere gebieden, zoals applicatieontwikkeling, cloud, security, data analyse en innovatie. Samen zorgen zij voor een innovatieve en stabiele digitale toekomst van klanten en prospecten. Door de gefaseerde integratieaanpak waar ilionx en Rubix voor kozen, konden medewerkers en klanten meegroeien in deze samensmelting. Met ingang van vandaag gaat Rubix volledig verder onder de naam van ilionx.

Het afgelopen jaar zijn reeds grote stappen gezet in de integratie van beide partijen. Zo werken ze inmiddels samen bij wederzijdse klanten, waaronder bij ABNAMRO en Jumbo Food Groep. Door de integratie wordt de dienstverlening van Rubix toegevoegd aan het bestaande portfolio en aangeboden aan het klantenbestand van ilionx. En andersom sluit de dienstverlening van ilionx aan bij de vraag van Rubix-klanten.

Fabian Janssen, vestigingsdirecteur ilionx in Den Bosch: “De echte overgang hadden we al in april 2021. De beoogde synergie hebben we in een heel korte tijd werkelijkheid zien worden. Het was vanaf het begin duidelijk dat we elkaar goed aanvullen, zowel vanuit het dienstenportfolio als bij collega’s onderling. Inmiddels werken we nauw samen aan mooie integratie-, applicatiemodernisatie-, cloud- en dataprojecten. De stap om ook onder de naam ilionx verder te gaan, maakt dat we ons ook echt één bedrijf voelen en samen sterker zijn, én dat was ook het doel van deze samensmelting.”

Jan Veltman, CEO van ilionx: “Met de overname van Rubix ervaren wij een krachtige samenwerking. Hierbij ontstaat een synergetische werking, waarbij zowel de diensten van beide bedrijven als de bedrijfscultuur elkaar versterken. Het succes van ilionx is mede te danken aan ons ondernemerschap, zowel bedrijfsbreed als per vestiging. Dit sluit erg goed aan bij de identiteit en de waarden van Rubix. Door de overname hebben we onze dienstverlening kunnen verbreden en ontstaat er een compleet portfolio voor onze klanten en prospecten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-11T14:01:24.000Z ilionx


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.