Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe AI Cloud Computing inzichtelijk

Steeds meer bedrijven maken de overstap naar de cloud. Een online omgeving die beheerst wordt door grote spelers als Microsoft, Amazon en Google. Een gedegen inventarisatie en het vooraf stellen van de juiste vragen voorkomt onjuiste keuzes en onnodige investeringen. Het team van Stratera ondersteunt en adviseert op basis van een in eigen beheer ontwikkelde unieke applicatie die gegarandeerd leidt tot kostenbesparing.

Een cloudomgeving die met u meegroeit. Passend bij uw wensen en bedrijfsvoering. De wildgroei aan resellers was ondernemer Amit Sampat, pionier op het gebied van cloud computing, een doorn in het oog. “Sales als uitgangspunt is een verkeerde prikkel. Ondernemers hebben behoefte aan een terzake kundige partner die hen behoedt voor verkeerde uitgaven en te hoge kosten”, aldus Sampat. “Vergelijk het met een telefoonabonnement. Vaak verbruik je nog geen tiende van je bundel. Voor de cloud geldt hetzelfde. De abonnementskosten liggen echter vele malen hoger. De juiste informatie win je dan ook niet in bij een leverancier, maar bij een partner. Een mede-ondernemer met kennis en visie die naast je staat.”

 

Monitoring

Sampat ontwikkelde in eigen huis een unieke applicatie die 24/7 mee kijkt. Een applicatie die op basis van Artificial Intelligence analyseert en adviseert. Op de achtergrond ondersteund door een team van gedreven ontwikkelaars en cloudspecialisten. “Een team dat uitgaat van de klant en niet van providers. Een Cloud Solution Provider, kortweg CSP, heeft nu eenmaal andere belangen. Een te grote jas lijkt comfortabel maar kost geld. Een passende jas die meegroeit met jouw vraag en behoefte past beter.”

 

Pioniers

Het team achter Stratera bouwde een unieke tool: “Het model vergelijkt voortdurend de historie met de kennis en jouw gebruik van nu. Op basis daarvan krijg je als gebruiker een kosten- en gedragsadvies, getoond in je eigen overzichtelijke dashboard. De expertise in jouw dashboard maakt de totale stack in één oogopslag inzichtelijk. Met als pluspunt een heldere C-Level rapportage op elk gewenst moment. Zie het als een een digitale fte-er die voortdurend met je meegroeit. Het AI model anticipeert op de keuzes die jij maakt. Hoe benut je de ruimte zo efficiënt mogelijk, op welke wijze maak je optimaal gebruik van de technologie, heb je de ingekochte ruimte daadwerkelijk nodig  en waar kun je besparen?” Als ware pioniers bieden Amit en zijn team een helder inzicht in een vooralsnog niet transparante materie.

 

Kostenbesparing

Naast inzicht en verbruik leidt de tool tot een direct aantoonbare kostenbesparing. “Vaak meer dan 40%. De trajecten tot nu toe hebben geen geld gekost maar klanten behoedt voor te hoge uitgaven en jarenlange contracten met CSP’s.”. Een kleine investering betaalt zich in veelvoud terug. “Elke kennismaking begint met een vrijblijvend gesprek. Een gesprek dat leidt tot een gericht advies of, zoals in de meeste gevallen, een relatie voor de langere termijn. Als waardevolle ondersteuning van je eigen IT-afdeling of van jou, als ondernemer. In alle gevallen met een persoonlijk dashboard binnen één of meerdere omgevingen.

 

Doen

De keus is aan de gebruiker. Kies je voor een sales-supplier of een onafhankelijke partij. Sparren met de laatste voelt stukken beter. Zeker als het winst oplevert. Het maakt Stratera tot de cloudpartner van nu. Een partner die naast u staat, adviseert en u behoedt voor verkeerde keuzes.

Lees meer over de diensten van Stratera op www.stratera.cloud

Of neem direct contact op: info@stratera.cloud

LinkedIn: Amit Sampat

Over Amit Sampat

Amit Sampat is een bevlogen ondernemer en entrepreneur. Hij stond aan de wieg van diverse startups en succesvolle IT-bedrijven. Stratera ontstond vanuit de klantvraag.

www.stratera.cloud

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-24T19:58:02.000Z Stratera
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.