Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voortaan alle Microsoft cloud kosten onder controle met Nebula Optimize

Per 1-11 komt tech-startup Nebula op de markt met een puur op Microsoft cloud gerichte cost management tool, Optimize (SaaS). Optimize springt in het gat dat Nebula ziet, waar dure tools vaak een complexe overdaad aan mogelijkheden bieden en waar consultancy onwenselijk is vanwege het tijdelijke karakter en de onzekerheden ten aanzien van kwaliteit, uitvoerbaarheid en kosten. Optimize levert snel, simpel en betrouwbaar de juiste inzichten om cloudkosten op het gebied van M365, Azure en D365 continu onder controle te houden en besparingsmogelijkheden te ontdekken.

Derk-Jan Boogerd is managing partner van Nebula Solutions en heeft met 15 jaar commerciële IT-ervaring bij Microsoft, SoftwareOne en Centric vele klanten zien worstelen met de complexe wereld van Microsoft licenties. Nu bijna iedereen met cloud aan de slag is, ontstaat de uitdaging om de ontelbare abonnementen, met daarachter de wirwar aan regels, op de juiste manier te beteugelen. Men heeft zich vooral gefocust op de praktische voordelen van de Microsoft cloud en is daarbij het kostenaspect te veel uit het oog verloren.

Derk-Jan: “We zien dat sluimerende cloudkosten bij bedrijven en organisaties steeds verder oplopen, omdat het aanpakken hiervan buitengewoon lastig is. Als we kijken naar de tools en dienstverlening die momenteel op de markt beschikbaar zijn, begrijpen we dat het nu hoog tijd is voor betaalbare, onafhankelijke en cloud-native ondersteuning om cloudkosten eenvoudig onder controle te houden.”

“Met onze webtool Optimize automatiseren we inzichten en onze eigen expertise, waardoor we voor een marktconforme prijs de juiste cloud cost management ondersteuning kunnen bieden. We maken cloudgebruik en -licensering transparant, begrijpelijk en beheersbaar, waardoor kostbare tijd, moeite en geld worden bespaard. Bovendien is Optimize snel gekoppeld - zonder benodigde installatie en zonder agents. We bieden zo met Optimize de ideale basis voor cloud cost management.”

Geïnteresseerd? Kijk op www.nebulasolutions.com en “launch” Optimize. De eerste 100 klanten worden verwelkomd met een sterk gereduceerd tarief.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-01T09:47:35.000Z Nebula Solutions BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.