Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

M-Files verhoogt gebruikersgemak met verbeterde gebruikersinterface (UI)

Moderne Gebruikersinterface vereenvoudigt en verbetert het gebruik van het Metadata gebaseerd Document Management Platform door verbeterde en logischer indeling, verbeterde navigatie en betere leesbaarheid.

READING (UK), 17.11.2022 – M-Files, wereldwijd toonaangevend in Informatiemanagement, introduceert een nieuwe desktop interface met verbeterde layout die voorziet in een aangenamere gebruikerservaring. De opgewaardeerde gebruikersinterface voorziet in betere informatieordening, minder ruis en een verbeterde leesbaarheid over het hele door Metadata aangestuurde M-Files Informatiebeheer platform. Daarmee wordt de gebruikerservaring als geheel aanzienlijk verbeterd.

“Bij M-Files streven we ernaar om aan de behoefte van onze gebruikers tegemoet te komen en steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen aan te dragen om informatie eenvoudiger te vinden en te beheren”, zegt Antti Kujala, Hoofd Ontwerp bij M-Files. “We hebben deze keer de gebruikersinterface aanzienlijk verbeterd om zo een eenvoudiger en persoonlijker informatiebeheerplatform te kunnen aanbieden. Daarmee worden kenniswerkers in staat gesteld hun productiviteit te verhogen en écht het verschil te maken. Duizenden gebruikers zijn dagelijks afhankelijk van M-Files en we zijn er trots op (opnieuw) een sterke, functioneel hoogwaardige, veilige en moderne gebruikersinterface te kunnen bieden.”

M-Files klanten beschikken nu over een meer intuïtieve, beter leesbare en makkelijk navigeerbare platform-ervaring. De moderne interface biedt beter overzicht door een eenvoudiger navigatiepanel dat gebruikers de keuze geeft in weergave van de gezochte informatie.

Deze nieuwe interface stelt gebruikers ook in staat sneller en eenvoudiger de controlefuncties in informatiebeheer te vinden waardoor zij zich meer kunnen richten op de inhoud. Aanvullend is het eenvoudiger gemaakt om bepaalde informatie te groeperen en zo specifieke, cruciale documenten beter te organiseren.

Ook de zoekinterface is verbeterd met een eenvoudiger manier om de zoekbalk te positioneren en een ‘knop’ te creëren. Al met al voorzien deze verbeteringen in een rustiger ontwerp en een snellere acceptie van en navigatie in M-Files door de gebruikers.

M-Files partners hebben zich eveneens enthousiast getoond bij de introductie van deze nieuwe interface. “Deze M-Files interface ziet er weer actueel en modern uit en we zien er naar uit om deze update te kunnen delen met onze klanten in Italië”, zegt Marco Scuri, product manager digital solutions Konika Minolta Business Solutions.

"We hebben zeer goede feedback ontvangen over onze nieuwe user interface. Onze Partners in Nederland en België verheugen zich erop deze update bij al hun M-Files klanten te installeren." Peter Dalhuisen, CAM Benelux bij M-Files.

M-Files op metadata gebaseerde documentbeheer platform verhoogt de productiviteit en verbetert de kwaliteit van werk doordat informatie sneller een eenvoudiger is te vinden en te gebruiken. De indrukwekkende Artificial Intelligence en geautomatiseerde zoekmachine doorzoekt grote hoeveelheden informatie in alle uiteenlopende bronnen, zowel in M-Files opslagplaatsen als daarbuiten, om zo de inhoud te kunnen identificeren, inclusief de zogenaamde ‘dark data’. 

Informatie wordt georganiseerd, beveiligd en verwerkt aan de hand van intuïtieve metadata die het documenttype herkennen, de relevantie ervan bepalen en zo een hogere tevredenheid en productiviteit realiseren.

De moderne verbeterde desktop interface geeft de gebruikers een consistente en consequente ervaring in het gebruik van M-Files, zowel op de desktop als de webversie of mobiele applicaties. De moderne UI is direct beschikbaar voor nieuwe M-Files klanten. Voor bestaande klanten wordt voorzien in de middelen om per november deze transitie te maken.

Om meer te weten te komen over hoe M-Files voorziet in een probleemloze documentbeheerervaring kunt u een demo plannen: https://www.m-files.com/schedule-a-demo/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-18T20:08:46.000Z M-Files


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.