Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rackspace Technology introduceert Modern Operations

Rackspace Technology introduceert Modern Operations, een nieuw managed serviceaanbod voor de publieke cloud. Het nieuwe serviceaanbod biedt klanten in AWS, Azure en GCP een 24×7 uniform supportmodel voor een breed scala aan diensten, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en de digitale transformatie kunnen versnellen.

Modern Operations ondersteunt operationele processen en systeembeheer voor elke organisatie, ongeacht op welk punt deze zich bevindt in de overstap naar de cloud. Het aanbod bestaat hiervoor uit een breed scala aan ondersteunende diensten voor end-to-end lifecycle management van de cloudomgevingen.

“De overstap naar de cloud heeft onze klanten enorme voordelen gebracht voor hun bedrijfsstrategieën”, zegt Boudewijn van Dulken, general manager Northern Europe bij Rackspace Technology. “Deze innovatie en transformatie zijn echter vaak gepaard gegaan met een steeds toenemende complexiteit van cloudomgevingen. Onze Modern Operations helpt onze klanten bij het beheren van complexe cloudomgevingen en het versnellen van hun digitale transformatie, terwijl in alle vrijheid kunnen innoveren en transformeren om de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Voordelen

24x7x365 managed support: Organisaties richten zich op de kernactiviteiten en versnellen de digitale transformatie met de gemoedsrust van een beheerde omgeving.

Cloud expertise: Organisaties profiteren van de voordelen van de publieke cloud zonder de uitdaging en kosten van eigen beheer.

Cloud resiliency: Organisaties zetten de cloud native tooling van Rackspace Technology in voor het verminderen van handmatige interventie en het vergroten van de veerkracht.

Innovatie met cloud services: Organisaties benutten de voordelen van de nieuwste cloudfuncties en -mogelijkheden voor het oplossen van uitdagende bedrijfsproblemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-24T10:52:50.000Z Rackspace Technology


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.