Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nederlands voice-over bedrijf groeit

Dit artikel delen:

Voice-over Agency uit Amsterdam heeft haar stemmenbestand verder uitgebreid. Vanaf heden bemiddelt het voice-over kantoor ook in Engelse stemmen. Het bureau wil later dit jaar nog meer talen toevoegen aan haar stemmenbestand.

Amsterdams voice-over bedrijf

Het Amsterdamse voice-over bedrijf is sinds mei van dit jaar actief op de voice-over markt, onder meer na een overname van VoiceOverForum. Vervolgens heeft het stemmenbureau de tijd genomen om haar binnenkort te lanceren interactieve voice-over website uitgebreid te testen. De bedoeling is dat klanten in slechts enkele klikken een voice-over demo kunnen vinden, beluisteren en boeken. Snelheid is een steeds belangrijkere factor in de stemmenwereld, naast een uitgekiende selectie.

Geen duizenden voice-overs

Volgens het bedrijf raken traditionele bureaus met stemmenbestanden van duizenden voice-overs een beetje uit de gratie. De klant wil tegenwoordig een kleine selectie met populaire stemmen zien, waardoor de voice-over casting aanzienlijk minder tijd in beslag neemt. Tevens neemt de kwaliteit toe, omdat stemzoekers bij het doorluisteren van grote stemmenbestanden niet altijd de juiste voice-over selecteren.

Voice-over Nederlands

Wat betreft de voice-over Nederlands selectie denkt het stemmenbureau inmiddels een goede voice over selectie te hebben om online mee te starten. Voice-over Agency is inmiddels dan ook al in bedrijf, maar helpt opdrachtgevers nu ook nog handmatig met voice-over castings. Wanneer dit najaar het platform wordt gelanceerd concentreert het bedrijf zich vooral op de doorontwikkeling van het digitale platform.

Engelse voice-overs

Ook is het Nederlandse stemmenbureau begonnen met het voorbereiden van een Engels voice-over bestand. Het bedrijf probeert hierbij vooral gebruik te maken van voice-over expats die in Amsterdam woonachtig zijn. Zo zijn Engelse voice-overs niet alleen snel en voordelig online te boeken, maar kan hij of zij ook in de studio, gevestigd in Amsterdam-Noord, worden uitgenodigd. Vooral bij grotere producties, zoals tv-commercials, stellen opdrachtgevers het op prijs om bij de opname aanwezig te kunnen zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-04T17:32:43.000Z Voice Over Agency
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.