Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Steeds meer bedrijven vragen een bedrijfskrediet

Dit artikel delen:

Als (startende) ondernemer is het niet altijd even makkelijk om aan kapitaal te komen. Voor een goede bedrijfsvoering is het echter noodzakelijk om juist wél over kapitaal te kunnen beschikken. Op welke manier kan je dan alsnog aan kapitaal komen? In dit artikel kijken we graag naar de manieren waarop jij aan kapitaal kunt komen, waar. Daarnaast geven we enkele redenen waarom je het beste voor een bedrijfskrediet kunt kiezen.

Er wordt steeds vaker een bedrijfskrediet aangevraagd.

Een ontzettend belangrijk voordeel van bedrijfskrediet is dat je behoorlijk flexibel bent. Zeker als je het met andere kredietvormen vergelijkt, ben je flexibel. Je kunt bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer je geld op gaat nemen. Heb je een grote order in het verschiet waarvoor je een bepaalde investering moet doen? Neem op dat moment geld op en profiteer nadien van de opbrengsten van deze grote orde.

Dat is echter niet het enige. Je bent ook flexibel wat betreft de hoogte van het bedrag. Je hebt te maken met bepaalde grenzen, maar deze grenzen zijn redelijk ruim opgezet. Door deze flexibiliteit is een bedrijfskrediet voor allerlei soorten ondernemers een voordeel. Voor een startende ondernemer is de flexibiliteit belangrijk, omdat niet altijd alle kosten te voorzien zijn. Voor een ondernemer die al jaren bezig is, kan het bedrijfskrediet dienen om de groei van het bedrijf te behouden en te koesteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-30T15:30:15.000Z Bedrijfskrediet.net


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.