Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe ontwerpmogelijkheden met Logaster: een volledig huisstijlpakket

Dit artikel delen:

Naast een hoogwaardig logo kun jij nu ook gemakkelijk een merkenset voor social branding, visitekaartjes, briefhoofden, e-mailhandtekeningen en een favicon creëren.

Logaster online logo generator heeft voor gebruikers van over de hele wereld nieuwe handige tools geïntroduceerd. Nu kun jij, naast het logo, ook andere elementen van de bedrijfsidentiteit op de site creëren: een merkenset voor branding op je social media, visitekaartjes voor werknemers, briefpapier, e-mailhandtekeningen en een favicon (een pictogram naast de naam van de site in een browser).

Marketingspecialisten bevestigen het belang van een eigen huisstijl. Volgens een enquête van Circle Research gelooft 77% van de toonaangevende B2B-marketeers dat branding cruciaal voor de groei van een bedrijf is.

Met behulp van de online generator kun jij binnen enkele minuten merkelementen maken. Je kunt al een afgewerkt logo voor slechts € 19,99 kopen. Een pakket met een eigen huisstijlset kost € 89,99.

Je kunt het ontwerppakket met veel gebruikte vector- en rasterbestanden (PNG, SVG, DOCX, JPEG en PDF) downloaden. Met de vectorbestanden kun je zonder kwaliteitsverlies de afbeelding vergroten en met de rasterbestanden kun je op het internet werken. Alle bestanden zijn geschikt voor online gebruik en om af te drukken.

Met Logaster ben je, zelfs als je je nog nooit met design hebt beziggehouden, verzekerd van een huisstijlpakket van hoge kwaliteit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-12T13:12:48.000Z Logaster
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.