Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuw platform: HuisAssist assisteert huizenkopers van A tot Z

Dit artikel delen:

HuisAssist is een online platform dat het huizenkopers graag een stukje makkelijker maakt. In deze gekke tijd kunnen we bij de aankoop van ons leven best wat begeleiding gebruiken. Daarom helpt HuisAssist huizenkopers die weinig ervaring hebben. Het platform assisteert gedurende het gehele traject van het aankopen tot de verhuizing is afgerond. HuisAssist geeft gratis advies, tips en zoekt naar de beste diensten en specialisten speciaal op maat voor iedere huizenzoeker.

Ondanks de corona crisis stijgen de huizenprijzen harder dan ooit en is het woningtekort nog steeds te groot. Door het afschaffen van de overdrachtsbelasting van 2% -sinds 1 januari- is het aantal startende huizenzoekers met weinig ervaring flink gestegen. “Bij Juiste Makelaar hebben we gemerkt dat veel woningzoekers weinig kennis hebben van het aankoopproces.” Vertellen Youp en Bart Strietman (broers), oprichters van HuisAssist en Juiste Makelaar. “Met HuisAssist wordt de koper gedurende het gehele aankoopproces vrijblijvend maar persoonlijk geadviseerd. Hier komen meerdere diensten bij kijken, zoals de aankoopmakelaar, de verhuizer en een klusjesman”.

Met HuisAssist willen de Strietmannen de huizenzoekers ontzorgen door hen persoonlijk te assisteren. Dit doen ze door voor iedereen persoonlijk op zoek te gaan naar de juiste aanbieders of specialisten. Of je nu de goedkoopste of de meest ervaren specialist wil hebben, HuisAssist regelt het!  “Zo geven we tips en adviezen over de planning en sturen we op basis van je nieuwe adres de beste energiedeals, taxateurs en andere relevante diensten,” aldus de broers.

HuisAssist is een online platform dat huizenzoekers persoonlijk begeleidt tijdens het hele traject van een nieuw huis. Een persoonlijke assistent voorziet je van deskundig advies en helpt je bij het vinden van de juiste specialisten en dienstverleners. Met behulp van vergelijkingstools ontvangt de consument steeds de beste aanbieders op basis van locatie, voorkeur, prijs en eerdere gebruikers feedback. Dit bespaart de consument een hoop tijd, stress en geld. Het gebruik van de service is geheel gratis, gebruikers hebben gedurende het hele traject geen verplichting of je nou het gehele traject geholpen wil worden of enkel een dienst wil gebruiken, dat kan allemaal en het gebruik van HuisAssist is nog gratis en vrijblijvend ook. De gebruiker kan zelf bepalen van welke diensten hij gebruik wil maken. Op deze manier maken wij het de huizenkopers makkelijker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-21T11:25:56.000Z HuisAssist


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.