Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Petcare Online lanceert gepersonaliseerd platform voor huisdierverzorging

Dit artikel delen:

Persoonlijk voor elk huisdier: PetCare Online, het eerste volledige gepersonaliseerde platform voor huisdierverzorging van Nederland Met een gepersonaliseerd abonnement voor verzorgingsproducten maakt PetCare Online het makkelijker dan ooit om werk te maken van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. PetCare Online zorgt ervoor dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden op het juiste moment thuisbezorgd worden, gewoon in de brievenbus. PetCare Online trapt af met de hoogwaardige vlooien- en tekenpreventie producten van het bekende merk Frontline. Het aanbod van huisdier producten en - diensten wordt gaandeweg verder uitgebreid. Leden van PetCare Online hebben daar een belangrijke stem in.

PetCare Online is er om op een eenvoudige en doeltreffende manier bij te dragen aan de gezondheid van huisdieren. Want: gezonde huisdieren zijn blije huisdieren. Dat werkt heel makkelijk. Op petcareonline.com/ beantwoorden eigenaren enkele gerichte vragen over hun huisdier waaronder de naam, leeftijd, ras en gewicht. Op basis van die gegevens bepalen de specialisten van PetCare Online welk product in welke dosering de ideale oplossing is. PetCare Online zorgt er aansluitend voor dat het maatwerkproduct maandelijks gratis wordt thuisbezorgd. Leuk detail daarbij: het huisdier zelf is de geadresseerde en de zending gaat altijd vergezeld van een gepersonaliseerde brief met tips and tricks.

Voorkomen is beter dan genezen

De automatische thuisbezorging van PetCare Online heeft belangrijke voordelen. Vaak denken huisdiereigenaren pas aan het belang van de bestrijding van vlooien en teken op het moment dat de parasieten opduiken – als het te laat is dus. Met de maandelijkse bezorging van Frontline-producten én handige reminders blijven huisdiereigenaren de vervelende gevolgen van vlooien en teken altijd voor, zonder daarvoor de deur uit te hoeven. En dan nog een voordeel: PetCare Online brengt geen bezorgkosten in rekening. TV Dierenarts Piet Hellemans, adviseur van PetCare Online: “Maandelijks preventief behandelen tegen vlooien en teken is een goed idee: zo voorkom je pijn, jeuk en ziekte bij je geliefde huisdieren. Door je huisdieren één keer per maand preventief te behandelen met Frontline houd je hen én je eigen omgeving vrij van vlooien en teken.” petcareonline.com/tips/pr...

De volgende stap

PetCare Online streeft ernaar om het aanbod van verzorgingsproducten voor huisdieren snel uit te breiden. En dat is geheel in lijn met de missie van het bedrijf: eigenaren in staat te stellen hun geliefde huisdieren gezond en gelukkig te houden. Door anti-vlooien en -tekenproducten aan te bieden, zet PetCare Online daarbij de eerste stap. Tegelijkertijd kijkt PetCare Online verder. In samenspraak met leden bepaalt het bedrijf met welke producten en diensten het assortiment kan worden uitgebreid én verrijkt. Eén ding staat daarbij altijd centraal: het welzijn van de huisdieren.

Het juiste moment

PetCare Online komt precies op het goede moment. Mede door de huidige omstandigheden hebben opvallend veel mensen een hond of een kat in hun huishouden opgenomen. Ook het aantal online aankopen en abonnementsvormen laat een zeer sterke groei zien. PetCare Online springt perfect in op beide trends. Door de beste producten aan te bieden, draagt PetCare online bij aan optimale zorg voor de nieuwe ‘huisgenoten’. Zo creëert het een win-winsituatie: blije huisdieren maken ook hun baasjes blij.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-02T18:50:34.000Z Petcare Online


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.