Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Startup in digitalisering Atomeus opent kantoor in Utrecht

Dit artikel delen:

Startup Atomeus opent op 6 oktober haar kantoor in Utrecht. Founder Raoul Rahimbaks en zijn team helpen vanaf deze nieuwe uitvalsbasis bedrijven met digitaliseringsvraagstukken.

Het management consultancybureau helpt organisaties met digitalisering van processen met diensten als Purchase tot Pay, Order to Cash, bank, contractregistratie facturatie, HR of rapportage. Met RPA- en AI-oplossingen weet Atomeus grote, internationale organisaties aan zich te binden. Renault en Alcredis behoren al tot de klantenkring. In het nieuwe kantoor is ruimte voor extra developers.

Atomeus opent het kantoor in Utrecht om vanuit een centrale plek de huidige en nieuwe klanten te helpen met digitaliseringsvraagstukken. Het bedrijf focust op internationale organisaties met meer dan 250 fte en 100 miljoen euro omzet. “We bereiken mooie successen bij onze klanten. In een aantal gevallen is binnen een bedrijf zelfs een besparing gerealiseerd van meer dan 63 procent”, zegt founder Raoul Rahimbaks.

Aanpak Atomeus

Dat de specialisatie in RPA en AI grote organisaties aanspreekt, blijkt uit de groeiende klantenkring, met toonaangevende merken als Renault en Alcredis. “Ook onze aanpak wordt gewaardeerd. We hanteren de DDI-methode: Onderzoek (Discovery), aanpak, advies presenteren, implementeren (Delivery) en een succesvolle digitaliseringsslag (Improve) maken”, aldus Rahimbaks. “We zetten een ecosysteem op waarmee de resultaten van bedrijven verbeteren. Wij blijven deze organisaties bijstaan om te meten en het leerproces te faciliteren.”

Werving developers

Atomeus is op zoek naar nieuwe collega’s die klantgericht en flexibel zijn om te kunnen voldoen aan de nodige tech-stack. Rahimbaks: “We zoeken developers met een innerlijke drive om zichzelf continu te verbeteren, om zo de beste te zijn in hun vak. En dat alles met een flinke dosis humor. Dan zijn ze van harte welkom!”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-07T11:07:55.000Z DelanoPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.