Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Podcast BrainCreators: zakendoen, van Holland tot in Amerika!

Dit artikel delen:

BrainCreators, de specialist in digitale inspectie op basis van AI technologie, kondigt vandaag een nieuwe aflevering aan van zijn podcast serie ‘The automagic podcast’! In deze aflevering spreekt Jasper Wognum, medeoprichter en CEO van BrainCreators, met Willem Drost, zakenman en initiatiefnemer van diverse handelsmissies voor start-ups en scale-ups.

Drost heeft dertig jaar gewerkt in de Verenigde Staten, waarvan dertien jaar in Sillicon Valley en bezocht toen altijd de techbeurs CES. Al snel viel het hem op dat er nooit Nederlandse tech start-ups op de beurs waren. In 2016 besluit hij zich hard te maken voor een Nederlandse handelsmissie naar CES. Hier bleek veel animo voor te zijn en hij weet al snel een financiering los te peuteren bij het Ministerie van Economische Zaken (EZK). Een aantal jaren later ontmoet hij Jasper die deelneemt aan de handelsmissie en sindsdien spreken ze elkaar regelmatig.

In deze podcast legt Willem uit hoe je als start-up kunt overleven, welke skills je nodig hebt om een succesvolle ondernemer te worden en hoe je investeerders kunt vinden. Daarnaast legt Willem uit hoe je zaken moet doen in Amerika en wat de cultuurverschillen zijn.

Beluister de podcast hier: https://www.buzzsprout.com/1784079/episodes/10287725 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-01T11:43:15.000Z BrainCreators


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.