Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP Hybris organiseert Digital Summit

Dit artikel delen:
Digital Business

SAP Hybris organiseert op 8 maart 2017 voor het eerst de Digital Summit met als thema ‘Go Beyond Disruption’. Via live streamingsessies vanuit München, Singapore en New York, krijgen deelnemers keynotes over de transformatie naar een digitale business en succesvolle innovatie voorgeschoteld. Duizenden professionals die wereldwijd betrokken zijn bij de customer journey, variërend van marketeers, ontwikkelaars tot aan senior executives, hebben live toegang tot een dag vol inspiratie.

Het samenbrengen van digitale en live experiences
De veranderende eisen van de klant en de transformatie van bedrijven zorgen voor disruptie in elke branche. De Digital Summit zet deze uitdagingen in de schijnwerpers en geeft inzicht in hoe organisaties evolueren en relevant kunnen blijven in het digitale tijdperk. Onderwerpen zoals customer engagement, product return on investment, cloudmigratie, microservices en het opschalen van innovatie komen aan bod, in de vorm van dynamische keynotes, interactieve panels en expertpresentaties. Naast live streaming wordt meer dan 50 uur on-demand content beschikbaar gesteld aan deelnemers via een digitale bibliotheek.

Programma
De drie locaties hebben elk hun eigen programma met een specifiek thema:
• Singapore: “Delivering Great Experiences in Diverse Markets”
• München: “Bridging the Gaps in the Customer Journey”
• New York: “Machine Learning and the Power of Context”
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de streaming vanaf één locatie, maar kunnen ook een eigen programma opstellen op basis van hun interesses. Op deze manier maken zij gedurende de dag een digitale journey tussen New York, Singapore en München.

Aanmelden
De Digital Summit vindt plaats op 8 maart. Deelname is gratis en registreren kan via: https://events.sap.com/sap-hybris-digital-summit-2017/en/registration.aspx
Volg de Digital Summit via Twitter @SAPHybris en #SAPHybrisLive.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-28T12:07:00.000Z Sap Hybris


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.