Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CRM Partners lanceert CRM-platform MembersLife

Dit artikel delen:
CRM

CRM Partners, specialist in Customer Engagement, lanceert MembersLife. Dit is een nieuwe, gestandaardiseerde CRM-oplossing die specifiek is toegespitst op ledenorganisaties en verenigingen. Het CRM-platform bestaat uit een breed scala van apps waarmee kleine tot middelgrote verenigingen eenvoudig, flexibel en kostenefficiënt hun ledenbeheer kunnen managen. MembersLife is modulair opgebouwd en bestaat onder andere uit een evenementen app, een facturatie app, een betalen app, een nieuwsbrieven app en een ledenportaal. Met deze apps kunnen ledenorganisaties bouwen aan persoonlijke en duurzame relaties met hun leden.

MembersLife is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics CRM en is volledig in de cloud. Door de lancering van dit nieuwe systeem komt CRM nu voor iedere vereniging binnen handbereik, zonder overbodige functionaliteiten, ingewikkelde configuraties en dure implementaties. MembersLife is te downloaden in Appsource van Microsoft en is daarna direct beschikbaar voor een vast bedrag per maand per gebruiker.

Functionaliteiten
Met de basisversie ‘Base’ krijgen verenigingen een CRM-platform waarin zij al hun ledendata kunnen vastleggen. Hierin worden contactgegevens, contactmomenten en lidmaatschappen van leden geregistreerd. Base kan worden uitgebreid met een aantal specifieke apps, waardoor een totaaloplossing ontstaat die zich goed leent voor allerlei ledenorganisaties, zoals verenigingen, vakbonden, brancheorganisaties, goede doelen en stichtingen.
• Met de evenementen-app kunnen verenigingen professionele ledenevenementen organiseren en hun leden zowel offline als online samenbrengen.
• Met de facturatie-app kunnen verenigingen eenvoudig alle facturen aanmaken voor hun lidmaatschappen. Bovendien kunnen er vanuit de app ook betalingsherinneringen worden verstuurd.
• Met de betalen-app kunnen verenigingen eenvoudig betalingen verwerken. MembersLife leest het elektronische bankafschrift van de bank en voegt betalingen automatisch toe aan de bestaande facturen.
• Met de nieuwsbrieven-app kunnen organisaties gepersonaliseerde e-mails versturen, waarbij de inhoud makkelijk kan worden aangepast aan de interesses van individuele leden.
• Met de ledenportaal-app kunnen verenigingen een professionele en intuïtieve website ontwerpen die bijdraagt aan een sterk imago. Met behulp van een ledenportaal kan er exclusieve informatie aan leden worden geboden.

Caroline Koekkoek en Pim van der Kwaak van CRM Partners zijn de initiatiefnemers van MembersLife. Caroline: “Vanuit ons moederbedrijf CRM Partners hebben we veel met ledenorganisaties samengewerkt. Door die ervaring konden we een product maken dat precies aansluit op de wensen van een vereniging. MembersLife biedt een op maat gemaakt pakket, waardoor het systeem alleen toont wat ze écht nodig hebben. Daardoor word je niet overdonderd door overbodige knoppen en functies. Bovendien nemen wij het beheer van het systeem op ons. Hierdoor wordt nadenken over updates en onderhoud verleden tijd. Daar komt nog bij dat verenigingen bij MembersLife Premium een onbeperkt support contract krijgen, dus eventuele problemen worden snel en zonder extra kosten opgelost.”

Ook Pim is enthousiast over de lancering: “Wie voor MembersLife kiest, kiest voor een jonge en platte organisatie. Wij staan altijd voor verenigingen klaar. We beantwoorden vragen, denken mee over ledenbeheer en helpen wanneer dat nodig is. Met andere woorden: wij zorgen voor alles wat met CRM te maken heeft, zodat verenigingen zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: leden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-06T09:06:00.000Z CRM Partners


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.