Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Genesys en 3Fiftynine breiden partnership uit

Dit artikel delen:

Genesys, wereldwijd leider in omnichannel customer experience en contact center solutions, heeft 3Fiftynine aangesteld als reseller van PureConnect en PureCloud. 3Fiftynine was al sinds 2016 officieel system integration partner voor PureConnect.

Deze benoeming garandeert dat 3Fiftynine voldoet aan de hoge eisen die Genesys stelt aan kennis, ervaring en dienstverlening van haar reseller partners. Daarmee zijn klanten verzekerd van de best denkbare ondersteuning van hun customer experience projecten.

“Genesys investeert volop in de verdere ontwikkeling van PureConnect. We investeren niet alleen in het platform zelf maar ook in de partnernetwerk,” aldus Roger Beckand Verwée, Senior account executive channels Benelux van Genesys. “We stellen hoge eisen aan onze partners want tenslotte wordt van hen verwacht dat zij toegevoegde waarde leveren aan de klanten door hun expertise en ervaring in te zetten voor het realiseren van de beste customer experiences. We zijn dan ook heel blij dat 3Fiftynine nu ook reseller is van zowel PureConnect als PureCloud.”

Randy Drielinger van 3Fiftynine vult dat aan: “Wij zijn echte system integrators en dat betekent dat we voor onze klanten echt waarde willen toevoegen. Dat doen we door de software-oplossing en implementatie goed aan te laten sluiten bij de vraag en de processen van de klant. Maar daarnaast leveren we ook add-ons en integraties met andere systemen. Zoals bijvoorbeeld een planningspakket waarbij afspraken die in het contact center worden gemaakt netjes worden gesynchroniseerd in de agenda’s inclusief routeplanning.”

PureConnect is het bewezen, alles-in-één multichannel communicatieplatform dat snel inzetbaar is, makkelijk te beheren, flexibel en eenvoudig aan te passen op specifieke wensen. Gecomplementeerd met dienstverlening voor middelgrote en grote organisaties is het zowel beschikbaar voor toepassing onpremise als vanuit de cloud.

PureCloud is de samengevoegde, alles-in-één oplossing voor klantbetrokkenheid en samenwerking van medewerkers die eenvoudig is in toepassing en gebruik. Als echte clouddienst is PureCloud flexibel, open, rijk aan functionaliteit en gebouwd voor snelle innovatie.

————
Foto: van links naar rechts: Edward de Wit, Roger Beckand Verwée, Randy Drielinger en Kim de Boer


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-07T13:21:57.000Z Genesys
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.