Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NL-ix opent Point of Presence in Serverius SDC2

Opening

NL-ix maakt vandaag bekend dat het een Point of Presence opent in Datacenter Serverius DC2 in Meppel. Hiermee verdicht NL-ix haar netwerk in Midden-Nederland en sluit het naast Serverius DC1 in Dronten nu ook het DC2 Datacenter in Meppel aan.

“De Serverius Datacenters in zowel Meppel als Dronten zijn nu onafhankelijk, volledig redundant met de NL-ix backbone verbonden wat van Serverius de belangrijkste Internet hub in Midden-Nederland maakt”, zegt Gijs van Gemert, CEO van Serverius. “De aansluiting op het pan-Europese Stable Low Latency fabric van NL-ix geeft onze klanten daarnaast toegang tot de 23 meest belangrijke markten in Europa via het complete NL-ix Interconnect portfolio met daarin Peering, Transport, Routing en Cloud Connectivity diensten.”

“Deze uitbreiding van onze Nederlandse footprint bewijst dat we ondanks de uitrol van het complete NL-ix Interconnectie portfolio over ons pan-Europese netwerk, het grote belang van de Nederlandse markt voor NL-ix niet vergeten en we vastbesloten zijn om een toonaangevende partij op de Nederlandse markt te blijven”, zegt Jan Hoogenboom, founder van NL-ix.

Over Serverius
Serverius is een connectivity en colocation dienstverlener gevestigd tussen de grootste internet backbones van Europa, die van Amsterdam en Frankfurt. Internationale ondernemingen die een vertrouwde aanwezigheid in Europa nodig hebben behoren tot de belangrijkste opdrachtgevers van Serverius.

Over NL-ix
Met haar stable low latency netwerk dat 13 landen, 23 Europese markten en 103 datacenters omvat, biedt NL-ix een oplossing voor iedere Interconnectie wens in en tussen alle belangrijke Europese steden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-07T13:39:00.000Z NL-ix
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.