Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nauwere samenwerking CSN Groep en X-ICT

CSN Groep en X-ICT hebben de intentie uitgesproken om in de toekomst nauwer samen te werken. De diensten die beide bedrijven leveren zijn complementair. Waar CSN Groep haar klanten voorziet van IT functionaliteit door het leveren van managed diensten en hybride infrastructuren, levert X-ICT de inrichting van computerruimtes en datacenters inclusief bekabeling en monitoring.

In het kader van deze samenwerking heeft X-ICT de activiteiten van Craneo Computerruimtes van CSN Groep overgenomen. De activiteiten van Craneo zullen onveranderd vanuit de vestiging in Rotterdam worden voortgezet. Naast de inrichting van computerruimtes heeft Craneo nu de mogelijkheid om een totaalpakket aan haar klanten aan te bieden, inclusief service en onderhoud, netwerkbekabeling en monitoringsoftware. Door de overname heeft X-ICT een landelijke dekking gerealiseerd en heeft CSN Groep een partner voor haar klanten met meer slagkracht en schaalgrootte.

Over CSN Groep:
CSN Groep is er voor middelgrote en grote ondernemingen die behoefte hebben aan zorgeloze IT. Met slimme IT diensten, ervaren IT-consultants en robuuste technologie ontzorgen wij prachtige bedrijven, waardevolle organisaties en bijzondere ondernemers. De focusgebieden van CSN Groep zijn: Workspace, Hybrid IT en IT Security. CSN Groep ondersteunt en ontzorgt u in de architectuur, implementatie en beheer. Kijk voor meer informatie op www.csngroep.nl

Over X-ICT:
X-ICT is dé specialist voor de ICT infrastructuur; inrichting en bouw van serverruimtes en datacenters, service en onderhoud, netwerkbekabeling in koper en glasvezel, monitoringsoftware voor IT beheer, projectmanagement en consultancy. Verschillende disciplines die wij feilloos aan elkaar verbinden! X-ICT bestaat uit een team van 50 enthousiaste medewerkers en heeft vestigingen in Zwolle en Eindhoven. Kijk voor meer informatie op www.x-ict.nl.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-11T16:13:01.000Z CSN Groep
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.