Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Panduit SmartZone G5 iPDU's

Panduit introduceert nieuwe generatie SmartZone G5 Intelligent Power Distribution Units (iPDUs), met een verbeterde vermogensdichtheid, vormgeving en betrouwbaarheid. Deze worden in datacenters toegepast om het vermogen, omgeving en beveiliging op kastniveau te bewaken. Panduit SmartZone G5 iPDU's scannen continu op overbelasting van elektrische circuits en fysieke omgevingscondities die kritieke IT-apparatuur in gevaar kunnen brengen.

Energie efficiënt benutten

Panduit SmartZone G5 iPDU's leveren uitgebreide energiedata waarmee datacenterbeheerders aan de slag kunnen om energie efficiënt te benutten en onderbouwde beslissingen te nemen voor de capaciteitsplanning. Deze nieuwe generatie PDU’s helpt hen om de uptime te verbeteren, de PUE te meten, groene datacenterinitiatieven te initiëren om energie en kosten te besparen en fysieke beveiliging in te zetten om ongeoorloofde toegang tot een kast te voorkomen. SmartZone G5 iPDUs werken met de Panduit SmartZone intelligente software en hardwareoplossingen en zijn geschikt voor alle Panduit kasten en andere standaard kasten op de markt. 

Rendement maximaliseren

In de huidige IoT-wereld moeten IT-managers hogere datasnelheden leveren en tegelijkertijd de kosten beheersen door het rendement op hun assets te maximaliseren. Het kiezen van de juiste IT-apparatuur is essentieel voor een veilige, efficiënte werking van datacenters. Panduit's assortiment G5 iPDU's, omgevingssensoren, accessoires voor toegangsbewaking en vergrendelingskabels vervullen bedrijfskritische datacenterbehoeften.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-08T09:02:25.000Z AddIT Europe
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.