Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Supermicro kondigt ’s werelds eerste TPCx-HCI benchmarkresultaat aan

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), een wereldwijde leider op het gebied van hoogwaardige computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigt ‘s werelds eerste gepubliceerde TPCx-HCI benchmarkresultaat aan met een gemeten prestatie van 4.790,18 tpsHCI op $ 49,60/tpsHCI. In samenwerking met AMD en VMware heeft Supermicro 3e generatie AMD EPYC serverprocessors en VMware vSphere 7.0 Update 2 gebruikt om een wereldrecord neer te zetten en toonaangevende prestaties op het gebied van computer-intensieve workloads voor Hyper-Converged Infrastructure (HCI) omgevingen laten zien.

“De TPCx-HCI benchmark laat een complete IT-oplossing voor HCI-workloads zien en weerspiegelt de snelste en meest kosteneffectieve oplossing voor omgevingen waar een groot aantal virtuele machines vereist zijn,” aldus Raju Penumatcha, SVP en Chief Product Officer van Supermicro. “Supermicro zet zich, samen met AMD en VMware, in om toonaangevende totaaloplossingen te leveren voor onze klanten. De oplossingen zijn gebaseerd op het breedste portfolio van hypergeconvergeerde producten, waaronder BigTwin, FatTwin en SuperBlade, en zijn afgestemd en geoptimaliseerd om te presteren onder de meest veeleisende workloads.”

Het cluster draaide op vier Supermicro WIO A+-Servers (model ALS -1114S-WN10RT), elk met een AMD EPYC™ 7713 processor en 1 TB aan hoofdgeheugen. In totaal hadden de processoren in het cluster 256 cores en gelijktijdig multithreading ingeschakeld voor 512 threads. De VM’s draaiden op het Red Hat Enterprise Linux 7.7 besturingssysteem en het PostgreSQL 10.6 database management systeem (DBMS).

De TPC Express Benchmark HCI (TPCx-HCI) is ontwikkeld door de Transaction Processing Performance Council (TPC) om de prestaties van HCI te meten. De benchmark meet de prestaties van HCI-clusters gedurende een veeleisende database workload. Daarnaast benadrukt de benchmark de gevirtualiseerde hardware en software van geconvergeerde opslag, netwerken en computerbronnen van het HCI-platform.

“De AMD EPYC-processoren laten wereldprestaties zien op verschillende workloads, waaronder HCI, ” aldus Raghu Nambiar, Corporate Vice President, datacenter Ecosystems en Solutions bij AMD. “We kijken er naar uit om ons werk met Supermicro voort te zetten, zodat we hoogwaardige systemen voor hun klanten kunnen leveren en een nieuw wereldrecord kunnen vestigen.”

“Meer dan 30.000 VMware klanten vertrouwen VMware vSphere® en vSAN™ hypergeconvergeerde infrastructuur voor hun bedrijfskritische workloads. We zijn dan ook van mening dat deze toonaangevende resultaten te danken zijn aan de consistente prestaties die zijn ingebouwd in onze Enterprise-grade oplossing,” aldus Paul Turner, Vice Pesident van VMware. “We zijn verheugd om onze HCI-software samen met VMware vSAN ReadyNode partners, waaronder Supermicro, te kunnen certificeren.”

Het volledige rapport kan worden gedownload via: http://tpc.org/tpcx-hci/results/tpcxhci_result_detail5-5801.asp

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-23T13:34:08.000Z Supermicro


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.