Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox 7700-serie multifunctionals

 

Printerleverancier en documentdienstverlener Xerox brengt de WorkCentre 7700-serie op de markt. De serie van multifunctionele A3-kleurenprinter voor grote bedrijven bestaat uit drie modellen: de WorkCentre 7755, WorkCentre 7765 en WorkCentre 7775.

De apparaten maken afdrukken tot 75 pagina's per minuut in zwart-wit en vijftig in kleur op 2400x2400 dpi resolutie. De EA-HG toner zorgt volgens de leverancier voor een  hoge afdrukkwaliteit en is minder belastend voor het milieu. De dubbelzijdige automatische doorvoer heeft een capaciteit van 250 originele documenten en haalt een scansnelheid van tachtig pagina's per minuut.

De WorkCentre 7700-serie heeft beveiligingsfuncties. Printtaken kunnen worden opgeslagen in een wachtrij en worden pas afgedrukt na invoer van een persoonlijke pincode. De functie ‘image overwrite' beschermt bestanden. Afgedrukte bestanden die versleuteld zijn opgeslagen, worden van de harde schijf gewist door ze meerdere keren te overschrijven. Daarnaast is de faxfunctie gescheiden van andere netwerkfuncties.

De machine voldoet aan de nieuwste beveiligingsprotocollen zoals 802.1x en IPSec voor zowel IPv4- als IPv6-omgevingen. De WorkCentre 7700-serie beschikt over rapportage-, kostenbeheersing- en devicemanagement- tools en biedt volgens de leverancier één van de breedste afwerkingsmogelijkheden in zijn prijsklasse.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3173000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×