Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Harmonics komt met social business software

Winkwaves presenteert Harmonics: social business software voor efficiënt communiceren, samenwerken en organiseren. Harmonics is de 3.0 opvolger van Kenniscafé. Het biedt een volwaardige enterprise omgeving en digitale werkplek voor efficiënt communiceren, samenwerken en organiseren. Binnen en tussen organisaties, waar gewenst met klanten en partners. Eenvoudig in gebruik en volledig responsive voor laptop, tablet en mobiel.

Harmonics is voor organisaties die efficiënter willen communiceren, samenwerken en organiseren. Voor mensen die kennis willen delen en de verbinding zoeken met elkaar. Intern, en indien gewenst, ook met klanten en partners. Harmonics is eenvoudig in gebruik, ook voor minder ervaren computergebruikers. Bovendien is deze derde generatie optimaal toegankelijk vanaf mobiel, tablet, laptop en computer. Ideaal voor sociale intranetten en social business.

Of het nu gaat om het nieuwe communiceren, het nieuwe vergaderen of het nieuwe werken, Harmonics biedt een online omgeving waarin het gesprek de basis vormt voor betekenisgeving en snelle verbindingen. Ter vervanging van uitgebreid en kostbaar e-mailverkeer, voor de efficiënte voorbereiding van vergaderingen, voor slim samenwerken aan documenten en in projecten. De brede inzetbaarheid maakt het mogelijk het platform te verweven met de hele manier van werken. Zo worden organisaties meer als levende organismen, die lenig kunnen meebewegen met de ontwikkelingen in hun omgeving. Essentieel om duurzaam te overleven in een snel veranderende wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-22T15:25:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.