Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ciber komt met Access Control voor compliance

 

Ciber

Ciber brengt Ciber Access Control op de markt. De oplossing biedt mkb-organisaties eenvoudig in te zetten geautomatiseerde compliance-ondersteuning. Ciber Access Control is onderdeel van de Ciber Compliance Suite voor SAP.

Ciber Access Control is ontwikkeld voor bedrijven die werken met compliance-gevoelige data en af willen van omslachtige, handmatige it-taken. De oplossing is geschikt voor verschillende soorten bedrijven, ongeacht het risicoprofiel, en tilt de risicomanagement-aanpak naar een hoger niveau met gestandaardiseerde processen. Bedrijven kunnen zelf kiezen hoe zij regelsets toepassen en integreren binnen hun bedrijfsprocessen. Ciber Access Control is eenvoudig te implementeren en heeft een lage total cost of ownership. Na de implementatie beschikken managers over volledig inzicht in risico’s dankzij een geïntegreerd beheer dashboard.

Bedrijven staan steeds meer onder druk door nieuwe wetgeving voor it. Ciber helpt organisaties hiermee om te gaan met een geavanceerde en eenvoudig te gebruiken oplossing. Ciber Access Control is wereldwijd beschikbaar en is geschikt voor zowel mkb-organisaties als grotere ondernemingen met maximaal vierduizend SAP-eindgebruikers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5218780). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×