Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OCS Consulting behoudt SAS Gold Partner status

‘S-HERTOGENBOSCH, 14 November, 2017 – OCS Consulting, een internationaal IT dienstverlener en consultancy organisatie, heeft aangekondigd dat zij haar SAS Gold Partner status ook in 2018 zal behouden.

Net als vorig jaar heeft OCS Consulting aan alle criteria voldaan om een SAS Gold Partner te zijn. De criteria houden o.a. in dat een SAS Partner een bepaald volume aan SAS software verkocht moet hebben, haar medewerkers een bepaald aantal SAS certificaten gehaald moeten hebben, en ze moet beschikken over door SAS uitgereikte competentie badges. OCS Consulting blijft dus een SAS Gold Partner, maar is ook een SAS Resell partner; niet alleen voor de Nederlandse markt, maar nu ook voor Belgie en het Verenigd Koninkrijk.

Als werkgever blijft OCS Consulting continue investeren in de kennis en expertise van haar werknemers. Ze streven ernaar om alle consultants gecertificeerd te hebben in zijn/haar eigen domein en dit heeft tot nu toe geresulteerd in 70 SAS certificaten over 12 verschillende disciplines. In februari 2017, was OCS de eerste partner in Europa en de tweede in de wereld wie alle drie de SAS competentie badges heeft verdiend. Daarbij heeft één van de senior consultants de SAS Community Super User Badge uitgereikt gekregen.

Competentie badges worden uitgereikt door middel van het SAS Partner Program aan partners die expertise binnen het bedrijf kunnen aantonen voor drie trajecten: sales, technical sales & post-sales. Competenties in alle drie de trajecten geeft aan dat de partner over expertise beschikt om SAS software licenties te verkopen; SAS software te gebruiken om (visuele) inzichten te geven, voorspellende modellen te genereren en de kwaliteit van data te verbeteren en te integreren; en om SAS software te programmeren, installeren, configureren, implementeren, en beheren.

“OCS Consulting heeft een ongekende focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten. Het is veelzeggend dat zij ruim 45 gecertificeerde SAS-consultants in dienst hebben die samen 70 certificaten hebben behaald op het gebied van data management, datavisualisatie en analyse,” zegt Kirsten Hurkens, Partner & ISV Manager bij SAS.

Over OCS Consulting
OCS Consulting (gevestigd in 1984) is een internationaal IT consultancy met kantoren in Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Nederland. Ons Nederlandse kantoor is ons SAS-kenniscentrum en met gespecialiseerde dienstverlening voor data-analyse en -rapportage, business intelligence, data management en data-integratie ondersteunt OCS al sinds 1998 klanten in sectoren als financiële dienstverlening, life sciences, detailhandel, transport en overheid. In veel gevallen neemt OCS ook verantwoordelijkheid voor de installatie en configuratie, implementatie, en administratie van de SAS omgevingen. Sinds 2008 is OCS een SAS Resell Partner voor alle officiële SAS software licenties, inclusief JMP®. We zijn uniek in het leveren van alle diensten die nodig zijn om het beste uit het SAS platform te halen.

Voor meer informatie bezoek onze website via www.ocs-consulting.nl.

Contactgegevens
Michael Gomes - michael.gomes@ocs-consulting.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-14T17:51:48.000Z OCS Consulting
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.