Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Royal Herkel en Infoland starten partnership!

Royal Herkel – producent van voedingssupplementen, farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en hoogwaardige cosmetica, voor zowel private labels als A-merken – kiest voor het documentmanagement-, CAPA- en incident management systeem van Infoland. Zowel Royal Herkel als Infoland zien dit project als een startpunt voor een jarenlang strategisch partnership.

Royal Herkel is een bedrijf dat voldoet aan hoge standaarden om zo de kwaliteit van meer dan 1500 verschillende producten te kunnen waarborgen. Zo beschikken zij onder andere over GMP-, BRC- en ISO certificaten. Het leveren van deze hoge kwaliteit past uitstekend binnen de visie van het Veldhovense bedrijf Infoland. Met 20 jaar ervaring is Infoland inmiddels een bewezen leverancier op het gebied van kwaliteitsmanagementsoftware. Dagelijks helpen zij een kwart miljoen professionals om het maximale uit hun werk te halen.

“We hebben voor Infoland gekozen omdat wij een gesprekspartner troffen die exact begreep wat we nodig hadden en reëel met ons meedacht” aldus Elise Titulaer, Manager TQM en R&D bij Royal Herkel. “Daarnaast sprak de eenvoudige structuur en bediening van de software – iProva – ons zeer aan én ontvingen we positieve ervaringen van andere gebruikers in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-28T16:01:00.000Z Infoland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.