Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gemeente Rotterdam kiest voor MY-LEX!

Na verlenging van de samenwerking met Dimpact heeft ook de gemeente Rotterdam besloten te kiezen voor MY-LEX. De gemeente gaat binnenkort van start met het gebruik van de brede zoektechnologie van MY-LEX Overheid® via een koppeling met het Intranet van Embrace.

Het intranet vormt de basis en een mooie zoekingang vanuit waar alle medewerkers knowhow zullen gaan vinden. Naast het intranet heeft de gemeente grootse plannen om nog veel meer content intensieve databanken te ontsluiten en doorzoekbaar te maken via MY-LEX®.

Els Mitek, programmamanager van de Generieke ICT van de gemeente Rotterdam: “Door de samenwerking met Dimpact hebben we besloten onze eerste bron, het Intranet, te gaan ontsluiten via MY-LEX®. Na een lang traject ben ik blij dat we tot dit besluit zijn gekomen! MY-LEX is gezamenlijk in het Dimpact-verband gekozen als de beste oplossing van de markt, voor wat het zoeken en vinden betreft. Het is uitgebreid, professioneel en Nederlandstalig, wat voor ons belangrijke vereisten waren. Na ons intranet willen we nog veel meer bronnen gaan ontsluiten en doorzoekbaar maken via MY-LEX®, zodat we echt overkoepelend kunnen gaan zoeken en vinden. Dit gaat onze medewerkers echt helpen.”

MY-LEX is een toeleverancier van zoektechnologie en contentintegratieoplossingen. De producten van MY-LEX worden toegepast voor het ontsluiten van diverse informatiesystemen, zowel intern als extern, onpremise of in een SAAS omgeving. Databronnen die voorheen onafhankelijk van elkaar werden geraadpleegd, kan nu door één zoekscherm van MY-LEX gevonden worden. Meer dan 100 overheidsorganisaties maken inmiddels gebruik van de zoektechnologie van MY-LEX.

MY-LEX ziet uit naar de samenwerking met gemeente Rotterdam en is ervan overtuigd dat zij optimaal kunnen profiteren van een efficiënte en eenvoudige toegang tot alle relevante informatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-21T11:22:28.000Z MY-LEX B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.