Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

H&R Business It Solutions is HPE OEM

Hewlet Packard Enterprise heeft H&R Business IT Solutions benoemd tot Original Equipment Manufacturer. Deze status hebben maar drie bedrijven in Nederland, waaronder H&R. Deze status betekent een grote groei voor het bedrijf. H&R wil nog veel verder groeien en wil dit bereiken door kennis en innovatie.

Wat is HPE OEM?

Uitgeschreven Hewlet Packerd Eaterprise Original Equipment Manufacturer. Dit houdt in dat H&R producten mag aanleveren met Hewlet Packerd onderdelen. Dit biedt grote voordelen voor H&R en klanten, omdat op deze manier systemen sneller aangeleverd kunnen worden en oplossingen sneller geïmplementeerd kunnen worden. Hewlet Packard heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het aanleveren van OEM’s en biedt daardoor excellente support en kwaliteit. Door de samenwerking kan H&R (nog) betere service bieden en met de kennis en innovatie die in huis is de volgende stap naar groei nemen.

De sleutel tot succes

Volgens H&R is kennis en innovatie de sleutel tot succes. Ze richten zich met name op IT consultancy, advies en service. Dit is ook een belangrijke reden waarom het bedrijf in aanmerking is gekomen voor de HPE OEM status. Er is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van het consultancy facet en daar is nu ook ontwikkeling in zichtbaar.

Rob van Rooij, directeur H&R Business IT Solutions: “Wij van H&R kijken ernaar uit om OEM-relaties te voorzien van advies en een passende IT oplossing. Wij hebben erg veel zin in de toekomst en zijn benieuwd wat ons te wachten staat.”

H&R timmert, met haar nieuwe HPE OEM partnerstatus op zak, verder aan de weg om organisaties te voorzien van de beste IT oplossing. “Your IT, our care” is dan ook een passende slogan die H&R met trots durft te dragen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-07T16:19:00.000Z H&R Business IT Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.