Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Meet The Oracle Masters - 30 oktober 2019

Op woensdag 30 oktober organiseert Qualogy het 'Meet The Oracle Masters'-congres, met Oracle's Steven Feuerstein en Chris Saxon. Qualogy’s Oracle Ace Director Patrick Barel trapt de dag af. Oracle ACE Director Alex Nuijten sluit af met een unieke battle tegen Chris Saxon.

Het congres vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein. De kosten voor het congres zijn €200. Bekijk het programma, lees de abstracts en schrijf u direct in via onze speciale congrespagina qualogy.com/oracle-masters. 

Patrick Barel: “Dit congres is een geweldige kans om te leren van Oracle masters Steven Feuerstein en Chris Saxon. De dag is vooral interessant voor ontwikkelaars die iets te maken hebben met SQL en PL/SQL."

Meet Oracle master Steven Feuerstein

Steven Feuerstein is dé PL/SQL-goeroe. Hij richt zich op het verspreiden van kennis. Zo schreef hij – naast vele andere boeken - het standaardwerk voor PL/SQL-ontwikkelaars: Oracle PL/SQL Programming (6e editie). Tot voor kort reisde Steven de wereld rond als spreker en trainer. Tegenwoordig leidt hij een team van Developer Advocates, waaronder Chris Saxon. Steven zal het congres via videoverbinding bijwonen met 2 presentaties.

Meet Oracle master Chris Saxon

Chris Saxon is een graag geziene gast op Oracle-events en één van de Developer Advocates uit het team van Steven. Samen met Conner McDonald runt hij asktom.oracle.com (waarbij ‘TOM’ staat voor ‘The Oracle Masters). Chris is gespecialiseerd in SQL en PL/SQL. Zijn kracht: het vertalen van abstracte features van de database naar oplossingen voor alledaagse problemen. Chris is de hele dag aanwezig en geeft 2 presentaties. 

Meer informatie en inschrijven

Bekijk het programma, lees de abstracts en schrijf u direct in via onze speciale congrespagina qualogy.com/oracle-masters. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-03T13:10:23.000Z Qualogy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.