Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Autodesk biedt met Bridge nieuwe mogelijkheden voor delen bouwdata

Met Bridge hebben bouwteams meer controle en flexibiliteit voor het delen van projectdata met stakeholders Autodesk, Inc. heeft vandaag met de introductie van Bridge nieuwe mogelijkheden gelanceerd om relevante bouwdata te delen met stakeholders van het project, ongeacht of deze zich in hetzelfde team of bouwproject binnen Autodesk Construction Cloud bevinden. Bridge geeft teams controle over hun respectievelijke project-datasets door hen in staat te stellen geselecteerde sheets, mappen en bestanden te delen met andere betrokkenen, zonder dat ze alle projectinformatie hoeven te delen. Bridge vermindert de noodzaak van handmatige dataoverdracht en -beheer en biedt het vertrouwen dat iedereen met dezelfde informatie werkt, waardoor dubbel werk tot een minimum wordt beperkt en teams tijd en geld besparen, wat direct van invloed is op bedrijfsresultaten.

Bridge biedt betrokkenen bij een project de flexibiliteit die ze nodig hebben om relevante informatie te delen met verschillende teams en projecten met behulp van Autodesk Construction Cloud, waardoor soepeler kan worden samengewerkt om projecten op tijd en binnen budget af te ronden.

Enkele highlights van Bridge zijn:

  • Aannemers beschikken over een eenvoudige oplossing om het werk tussen hun vakmensen te coördineren en zichtbaarheid te bieden aan opdrachtgevers, terwijl de projectdata wordt gedocumenteerd en op een centrale locatie wordt opgeslagen. Of ze nu aan een groot project werken en elk onderdeel in een eigen subproject willen opsplitsen of projecten voor vakgebieden willen opsplitsen om te voldoen aan privacyrichtlijnen van de opdrachtgever; aannemers kunnen Bridge gebruiken om data met verschillende teams en projecten te delen vanuit één centrale plek die eenvoudig te managen is.
  • Opdrachtgevers hebben duidelijk zicht op de prestaties van een project en de bouwdocumentatie door data te koppelen met gebruik van Bridge. Informatie gaat niet verloren in handmatige workflows en de data die nodig zijn om tijdig projectbeslissingen te nemen, zijn eenvoudiger te vinden.
  • Architecten kunnen de meest recente design documenten met eigenaren en aannemers delen en tijdens de bouw in de gaten houden of het ontwerp wordt nageleefd. Met Bridge kunnen ontwerpers hun intellectuele eigendom beschermen en alleen de noodzakelijke sheets en bestanden delen, terwijl ze minder tijd kwijt zijn aan handmatige verzending en handmatige workflows.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-30T15:06:03.000Z Autodesk


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.