Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

YouLynq.me organiseert allereerste LinkedIn deepsales masterclass van Neder

YouLynq.meorganiseert op 27 oktoberde allereerste Nederlandse masterclassover de nieuwe deepsales-technologie van LinkedIn. Dankzij deze masterclass krijgen deelnemers meer inzicht in het zakelijke netwerk en behalen ze meer resultaten.

LinkedIn bouwt aan ‘s werelds eerste deepsales platform ter verbetering van salesresultaten, door te netwerken op basis van inzichten. YouLynq.me helpt bedrijven om deepsales van LinkedIn te introduceren en geeft daarvoor de eerste masterclass van Nederland. Initiatiefnemer Michiel Verstraten zal uitleggen hoe je LinkedIn inzet als saleskanaal. Hij laat samen met collega’s Amparito Sanders en Nadia Hassan zien hoe verkoopteams en leiders technologie vertalen in dynamische inzichten met de inzet van LinkedIn en deepsales. Zo weten zij precies welke acties zij wanneer kunnen ondernemen voor betere (omzet)resultaten.

LinkedIn masterclass

De offline masterclass over LinkedIn vindt plaats op 27 oktober 2022 op het hoofdkantoor van YouLynq.me in Amsterdam. Belangstellenden kunnen zichhier aanmelden.

Over YouLynq.me

Michiel Verstraten verkende vanuit zijn bedrijfsontwikkelings- en wervingsrol bij een managementadviesbureau, nieuwe manieren om mensen en nieuwe projecten aan te trekken via LinkedIn. Samen met zijn broer Maarten ontwikkelde hij een concept dat in 2019 leidde tot de oprichting van YouLynq.me. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een professioneel en bekwaam team van Business Growth Managers, die geloven dat bedrijfsgroei voortkomt uit het opbouwen van betekenisvolle zakelijke relaties.

Meer informatie:YouLynq.me

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-21T20:55:14.000Z PRGoeroes


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.