Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fitch Data benoemt Stella Libre als datascientist

Fitch Data heeft zijn team van dataspecialisten uitgebreid met Stella Libre. Als datascientist helpt zij bedrijfsgegevens te analyseren voor het bouwen van een voorspellend model dat zorgt voor betere bedrijfsprocessen.

Fitch Data heeft zijn team van dataspecialisten uitgebreid met Stella Libre. Als datascientist helpt zij bedrijfsgegevens te analyseren voor het bouwen van een voorspellend model dat zorgt voor betere bedrijfsprocessen.

Ook helpt Libre bedrijven met het systematisch gebruik van nieuwe tools voor datascience. Met haar kennis en ervaring in data-analytics en datascience draagt Libre bij aan het doel van digitaliseringsadviesbureau Data Fitch: het helpen van B2B- en B2C-organisaties met het beheren, analyseren en ontsluiten van data. Om hiermee digitale transformaties werkbaar te maken. Het team van Fitch Data zorgt daarbij niet alleen voor detachering, software-implementaties en robotic proces automation, maar realiseert ook dat deze aspecten samenwerken.

Ervaring bij concrete bedrijfsproblemen

Libre heeft als dataprofessional ervaring opgedaan bij diverse andere bedrijven en organisaties, onder meer in de financiële sector, marketing analytics en bij Wageningen University. Zij wil haar kennis meer gaan inzetten voor het oplossen van concrete bedrijfsproblemen en heeft deze uitdaging nu gevonden bij Fitch Data. Hier kan zij haar eigen horizon verbreden door te werken aan diverse projecten. Libre: “De visie van Fitch Data spreekt mij aan. We helpen klanten met het oplossen van hun praktische problemen door data-driven analyse en verbeterde dataprocessen. Als lid van het interne data analytics team bij de klant, kan ik een bijdrage leveren aan zowel het behalen van datadoelen als het verbeteren van het dataproces voor de lange termijn.”

Over Fitch Group:

Fitch Group helpt B2B en B2C organisaties met het beheren, analyseren en ontsluiten van data om digitale transformaties werkbaar te maken. We kijken verder dan alleen detachering, software implementaties en robotic proces automation. We zorgen er voor dat het samen werkt. Dit doen wij door een gecombineerde inzet van onze disciplines.

Website: Fitch Group

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-26T13:01:49.000Z PRGoeroes


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.