Siemens PLM Software vernieuwt Velocity

Siemens PLM Software, aanbieder van software en diensten voor product lifecycle management (PLM), kondigt een nieuwe versie aan van Velocity Series, inclusief Solid Edge software met synchronous technology. Velocity Series is een compleet, voorgeconfigureerde softwareportfolio voor digitaal productontwerp, analyse, productie en datamanagement gericht op het mkb.

Velocity Series biedt een compleet geïntegreerde cad- en pdm-omgeving en volledige integratie tussen cam en cad, evenals ingebouwde cae in cad. De portfolio biedt de mogelijkheid om op elk punt te beginnen en vandaar uit verder te groeien, al naar gelang de behoefte.

Belangrijk nieuw element binnen Velocity Series is de cad-component Solid Edge met synchronous technology. De nieuwe editie is de eerste met de digitale productontwikkelingstechnologie die Siemens PLM Software vorige maand heeft aangekondigd. Solid Edge met synchronous technology is een compleet feature-based 2D/3D cad-systeem dat snelheid en flexibiliteit van direct modeling combineert met de controle van door 3D gestuurd ontwerp.

Teamcenter Express cPDM is de voorgeconfigureerde collaborative product datamanagement component van de Velocity Series. De nieuwste editie is Version 4, die verbeterde samenwerking en controletools bevat voor projectmanagers, hoofdontwerpers en eindgebruikers.
CAM Express CAM Express is de NC programming-component. Versie 6 omvat een variëteit aan programmeermogelijkheden, waaronder high speed machining, multifunction mill-turning en 5-axis machining.

Femap FEAFemap is het eindige elementen-analyse (fea)-component van de Velocity Series. De nieuwste editie, Version 10, helpt gebruikers eenvoudig en snel fea-modellen te creëren uit cad-data met nieuwe meshing-mogelijkheden.

Solid Edge met synchronous technology, Teamcenter Express V4 en CAM Express V6 zijn volgend kwartaal beschikbaar. Femap volgt het kwartaal daarna.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-29T14:47:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.